SPORT 19 martie 2021

Sepsi OSK-Gaz Metan Mediaș, un meci cu gândul la Play-Off

de Covasna Media | 1304 vizualizări

Duminică, 21 martie, cu începere de la ora 16:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Gaz Metan Mediaș în cadrul etapei a 28-a din Liga 1.

Pentru Sepsi OSK acesta poate fi partida decisivă pentru calificarea în Play-Off, cu două runde înainte de finalul sezonului regulat. Dacă nu era pasul greșit de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, acum, probabil, miza acestei partide nu ar fi fost atât de mare, mai ales că alb-roșii au recuperat în deplasare la FC Botoșani. În conferința de presă atât antrenorul Leo Grozavu, cât și portarul Roland Niczuly au subliniat importanța celor trei puncte puse în joc, dar și faptul că în ciuda absențelor, Sepsi OSK posedă un lot valoros din care se va putea alcătui o echipă competitivă la ora meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Referitor la adversara de duminică, Gaz Metan Mediaș, aceasta nu trece printr-o perioadă tocmai fastă, înregistrând o serie de cinci înfrângeri consecutive. Mai mult chiar, medieșenii au părăsit Cupa României fiind învinși de o divizionară secundă, Viitorul Târgu Jiu. Ultima victorie a celor de la Gaz Metan Mediaș a fost înregistrată în urmă cu șase etape când au trecut de Chindia Târgoviște, cu 1-0.

Bilanțul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș este echilibrat. Din nouă partide disputate, fiecare echipă s-a impus de trei ori, alte trei partide terminându-se nedecis. Cel mai mare succes al echipei noastre s-a consemnat în turul acestei ediții de campionat, atunci alb-roșii impunându-se, chiar la Mediaș, cu rezultatul de 3-0 prin golurile marcate de Vașvari, Petrila și Aganovic.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.