SPORT 9 aprilie 2021

Sepsi OSK-FCSB în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1

de Covasna Media | 892 vizualizări

Sâmbătă, 10 aprilie, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK va primi pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe vizita liderului FCSB, în ultima etapă, a 30-a, din sezonul regulat al Ligii 1.

Învinsă după o prestație cu mult sub valoarea echipei, la Arad, Sepsi OSK va încerca sâmbătă să se revanșeze în fața numeroșilor suporteri chiar dacă la Sfântu Gheorghe va poposi liderul Ligii 1, FCSB, aflată la o serie de șase partide fără înfrângere. Dacă pentru bucureșteni miza este ocuparea primei poziții la finalul acestei părți a campionatului, pentru echipa noastră punctele acumulate pot avea la final o greutate în plus, desigur în speranța că elevii lui Leo Grozavu vor rămâne în lupta pentru un loc în cupele europene.

Până în prezent, Sepsi OSK și FCSB s-au întâlnit de nouă ori, iar palmaresul întâlnirilor directe dintre cele două echipe este net favorabil roș-albaștrilor, care s-au impus de șase ori. Singura victorie a echipei noastre s-a consemnat în sezonul 2018-2019, un 4-2 la Sfântu Gheorghe, prin golurile marcate de Vașvari, Fl. Ștefan, Tandia și Mensah. În tur, de la București, Sepsi OSK s-a întors cu o remiză 1-1, grație reușitei semnate de Fofana.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.