SPORT 29 iulie 2021

Sepsi OSK, eliminată dramatic din Conference League

de Covasna Media | 1638 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK și Spartak Trnava au terminat la egalitate, rezultat 1-1, manșa secundă din turul 2 al calificărilor pentru Conference League, situație în care au decis loviturile de departajare, ratările lui Achahbar și Rep ducând la calificarea slovacilor în următorul tur preliminar.

Prima ocazie au avut-o oaspeții în minutul 8, dar reușita lui Yusuf a fost anulată pe motiv de offside. În minutele care au urmat tot Spartak Trnava a avut mai mult inițiativa dovedindu-se mereu periculoasă cu extrem de activul Yusuf.  În minutul  28 același Yusuf a ratat o șansă uriașă de 0-1, dar avea să fie 1-0 prin reușita lui Fofana, căci Sepsi OSK a pornit pe contraatac și mijlocașul echipei noastre a șutat puternic fără speranțe pentru Takac. Fofana a marcat astfel primul gol al Sepsi OSK în cupele europene. Până la puază alb-roșii au arătat altfel decât în startul jocului și s-a mai consemnat o situație a lui Damașcan la care însă Takac a intervenit fără emoții.

Partea secundă a început ceva mai bine pentru trupa lui Leo Grozavu și șutul lui Rep a fost respins de portarul advers în corner. Cu toate acestea, Spartak Trnava a egalat prin Boateng la o neateție a defensivei noastre și în ciuda ocaziilor din finalul celor 90 de minute regulamentare, ambele aparținând lui Achahbar, partida a intrat în prelungiri.

În cele două reprize de prelungiri s-a consemnat câte o bună ocazie de gol pentru ambele echipe, Ristovski respective Askovski, dar rezultul de egalitate s-a menținut și astfel s-a trecut la loviturile de departajere. La acest ultim capitol slovacii s-au dovedit mai eficienți și au transformat toate cele patru lovituri de la punctul de 11 metri, în timp ce de partea noastră Achabar și Rep au ratat, Spartak Trnava obținând calificarea în următorul tur al calificărilor pentru Conference League.

Conference League, Tur preliminar 2, manșa secundă

Sepsi OSK-Spartak Trnava 1-1, 3-4 după loviturile de departajare (1-1,1-0)

Arbitru: Besfort Kasumi (Kosovo)

Au marcat: Fofana (29’) - Boateng (67’)

Lovituri de departajare: Bojic (1-0), Prochazka (1-1), Achahbar (ratare), Savvidis (1-2), Ștefănescu (2-2), Ivan (2-3), Tincu (3-3), Ristovski (3-4), Rep (ratare)

Cartonașe galbene: Fofana (88’, 120’+2), Achahbar (93’)-Savvidis (77’), Prochazka (90’+2), Ristovski (90’+4), Grig (93’, 116’)

Cartonașe roșii: Fofana (120’+2)-Grig (116’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Sousa, Tincu, Ștefănescu - Fofana, Păun (Eder Gonzalez 59’) – Damașcan (Askovski 46’), Vașvari (Aganovic 46’, Achahbar 73’), Rep – Chunchukov (Bojic 99’). Antrenor: Leo Grozavu

Spartak Trnava: Takac - Prochazka, Kosa, Anthony, Mikovic (Tumma 119’) – Bukata (Boateng 61’, Vlasko 115’), Savvidis, Gric – Cabral (Ivan 61’), Ristovski, Yusuf (Yao 107’). Antrenor: Michal Gasparik.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.