SPORT 27 octombrie 2023

Sepsi OSK dorește să lege două victorii consecutive

de Marius Raczek | 702 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:30, Sepsi OSK o va întâlni, în deplasare, pe FC Voluntari, partidă programată în etapa a 14-a, penultima a turului sezonului regulat din Superliga.

FC Voluntari-Sepsi OSK este partida care deschide etapa a 14-a din Superliga. Sepsi OSK, se poate spune, este pe val, refăcută moral după victoria, 5-2, cu FC Botoșani, dar victoriile trebuie confirmate prin victorii. Liviu Ciobotariu e optimist, și în declarația dinaintea partidei afirmă că echipa condusă de el va juca pentru cele trei puncte: „Cunosc bine pe FC Voluntari. Am antrenat acolo două sezoane, o echipă greu de însvins, mai ales pe teren propriu. Noi suntem motivați, venim după o victorie cu FC Botoșani, și ne dorim să câștigăm. Mergem să câștigăm cele trei puncte. Sunt convins că echipa s-a descătușat, mai ales mental. După această victorie cu cinci goluri, prima cu atâtea goluri marcate de când sunt eu antrenor, cred că există un restart, și trebuie să avem evoluțiile pe care le-am avut la începutul sezonului. Nu va fi o partidă ușoară, Voluntari e o echipă cu jucători de valoare, dar noi trebuie să câștigăm cele trei puncte”.

FC Voluntari, ca și Sepsi OSK, are nevoie de puncte. Ultimele cinci partide au adus în contul clubului ilfovean numai trei puncte (adică trei remize și două înfrângeri). Totuși, așa cum spunea și Liviu Ciobotariu, FC Voluntari este o nucă tare, dovadă că, deși nu a marcat, a reușit două remize albe, adică fără a primi gol cu Universitatea Craiova și FCSB, echipe pretendente la titlul de campioană.

În istoria confruntărilor directe se consemnează 16 partide, în primul eșalon valoric, între cele două echipe. Bilanțul este favorabil celor de la FC Voluntari care s-au impus de șapte ori, Sepsi OSK doar în două rânduri, alte șapte partide terminându-se la egalitate. Ca un aspect interesant, cele două victorii pentru Sepsi OSK au fost în deplasare, în 2018 și 2020, ambele cu același rezultat 2-1.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.