SPORT 7 iulie 2021

Sepsi OSK, doar victorii în partidele de pregătire

de Covasna Media | 1349 vizualizări

Aflată încă în Austria, în cantonamentul de pregătire, Sepsi OSK a obținut două victorii cu reprezentante ale fotbalului din Rusia, astfel că în total echipa noastră are deja trei victorii din tot atâtea partide dispute la Kaprun.

După victoria cu SK Bischofshofen, o echipă mai modestă, Sepsi OSK a avut-o în față pe FC Krasnodar care a evoluat în grupele Ligii Campionilor. Chiar și așa, echipa noastră a făcut un joc bun și a revenit de la 0-1, pentru a se impune la final cu rezultatul de 2-1, prin golurile marcate de Bărbuț și Ciunciukov. Antrenorul Leo Grozavu a utilizat formula: Niczuly – Dimitrov (Csiszér), Mitrea, Tincu (Souza), Ștefănescu (Eder Gonzalez) – Vașvari (Dumiter), Fofana (Păun), Aganovic – Bărbuț (Tamás), Ciunciukov (Ispas), Golofca (Achahbar).

Partida cu FC Ufa a fost puțin mai altfel, s-au jucat trei reprize a câte 45 de minute, un format care a solicitat fizic întreaga echipă. Sepsi OSK a câștigat cu 3-1, Golofca fiind autorul unui duble, alături de reușita bulgarului Ciunciukov.

Joi, Sepsi OSK va disputa ultima partidă de pregătire în Austria, în care va întâlni echipa cehă Viktoria Plzen.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.