SPORT 4 martie 2022

Sepsi OSK dispută ultima partidă din sezonul regulat

de Covasna Media | 984 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK va primi vizita echipei U Craiova 1948, partida fiind programată în etapa a 30-a din Liga 1, ultima a sezonului regulat.

Sepsi OSK vine cu un moral bun după victoria din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, și în cazul unui nou succes ar putea să urce de pe poziția a 10-a din clasament, acolo unde se află momentan. Adversara din partida de astăzi, U Craiova 1948 este vecină de clasament cu alb-roșii covăsneni, ecartul în favoarea echipei noastre fiind de trei puncte.

Se anunță o partidă echilibrată, mai ales că în ultimele trei etape U Craiova 1948 a obținut o remiză și două victorii. Oltenii au trecut succesiv de Gaz Metan Mediaș, 3-0 în deplasare, iar apoi cu 3-2 de Rapid București, o altă victorie importantă obținând-o în urmă cu cinci runde când au învins-o pe FC Botoșani, o echipă de Play-Off. 

Cele două echipe s-au aflat față în față până în prezent de două ori. O dată întâlnirea a făcut parte din Cupa României, Sepsi OSK impunându-se la Craiova cu 1-0, cu un autogol a lui Gajic. Cealaltă partidă a fost în turul acestei ediții din Liga 1, tot la Craiova, când s-a consemnat remiza, 1-1, reușita aparținându-i lui Luckassen.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.