SPORT 27 mai 2021

Sepsi OSK dispută ultima partidă a sezonului

de Covasna Media | 1194 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK își va lua la revedere de la proprii suporteri, la propriu, conform noilor reguli în vigoare, în partida cu FC Botoșani, din ultima etapă a Play-Off-ului sezonului 2020-2021 al Ligii 1.

Desigur, rezultatul partidei dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni va influența direct clasamentul final, dar chiar și în aceste condiții, locul 3 sau 4 va fi cea mai bună performanță în Liga 1 din istoria clubului Sepsi OSK. Echipa noastră, în multe momente s-a confruntat cu greutăți în privința lotului, jucători indisponibili din cauza unor accidentări în timpul jocului sau din cauza infectării cu COVID-19, motiv pentru care, indiferent de poziția din clasamentul final, merită aplaudată și susținută.

Ultimele două partide au îndepărtat-o pe Sepsi OSK de locul trei, o remiză, oarecum nemeritată cu FCSB și înfrângerea de la Clinceni au creat ecartul de trei puncte existent în acest moment față de Universitatea Craiova. Adversara de astăzi, FC Botoșani, după succesul obținut în capitala Băniei, a cedat două meciuri la rând, astfel că disputa se anunță interesantă, echipa moldavă dorindu-și de asemenea să se despartă de acest sezon cu o amintire frumoasă.

În actuala ediție a Ligii 1, Sepsi OSK și FC Botoșani s-au întâlnit de trei ori. Cele două partide din sezonul regulat au adus o remiză, respectiv un succes al elevilor lui Leo Grozavu, chiar la Botoșani, rezultat 2-1, disputa din turul Play-Off-ului terminându-se cu victoria botoșănenilor cu același scor de 2-1.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.