SPORT 19 septembrie 2021

Sepsi OSK, din nou remiză

de Covasna Media | 862 vizualizări

În etapa a 9-a din Liga 1, Sepsi OSK a întâlnit-o pe UTA, într-o partidă în care niciuna dintre cele două echipe nu s-a remarcat în mod evident, astfel că la final tabela de scor a rămas imaculată, scor 0-0.

Prima repriză a fost una ternă, cele două echipe căutând mai mult să se anihileze, astfel că nu s-au consemnat mari ocazii de poartă. Sepsi OSK a fost totuși ceva mai creativă și pe rând Golofca, Luckasen, iar apoi din nou Golofca au amenințat poarta lui Iacob. În replică, Mitrea a blocat foarte bine șutul lui Hora.

După pauză arădenii au arătat că sunt mulțumiți cu un rezultat de egalitate, în timp ce Sepsi OSK, deși a încercat să forțeze victoria, în prea puține rânduri s-a arătat a fi capabilă să-și apropie succesul. Practic s-au consemnat două mari ocazii. Bojic a fost găsit singur în careu de o centrare a lui Ispas, dar atacantul covăsnenilor a trimis pe lângă poartă, pentru ca apoi să vină reluarea lui Bărbuț în transversala porții arădene.

Astfel Sepsi OSK și-a trecut în cont ce de-a patra remiză consecutivă și până la disputarea tuturor partidelor din această etapă, ocupă poziția a 12-a în clasamentul Ligii 1.

Liga 1, Etapa a 9-a

Sepsi OSK - UTA 0-0

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Marius Badea, Vald Bârleanu

Cartonașe galbene: Luckassen (57’) – Vorobjovas (26’), Iasc (45’), Batha (61’)

Sepsi OSK: Niczuly - Ninaj, Fofana (Dimitrov 46’), Mitrea, Ispas - Aganovic, Eder Gonzalez, Askovski (Bărbuț 46’) – Golofca (Ștefănescu 71’), Luckassen (Tincu 86’), Bojic (Chunchukov 78’). Antrenor: Leo Grozavu

UTA: Iacob - Vucevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha (Madjimorec 86’), Vorobjovas (Passaglia 62’) - Ubbink, Isac, Roger (Antal 72’) – Hora (Dangubic 86’). Antrenor: Bálint László

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.