SPORT 10 martie 2022

Sepsi OSK debutează în Play-Out contra celor de la CS Mioveni

de Covasna Media | 923 vizualizări

Sepsi OSK va disputa prima partidă din Play-Out, duminică, 13 martie, cu începere de la ora 17:30, la Sfântu Gheorghe, adversara trupei lui Cristiano Bergodi fiind CS Mioveni.

Programul stabilit pentru Sepsi OSK avantajează echipa noastră, care în Play-Out va disputa cinci partide pe propriul teren și patru în deplasare. Alb-roșii pornesc de pe poziția a 10-a în această fază a competiției, cu un total de 20 de puncte în urma înjumătățirii și rotunjirii punctelor aduse din sezonul regulat. Sepsi OSK poate privi încrezătoare, mai ales că s-a impus în ultimele partide disputate, 3-1 în deplasare la Dinamo și 2-1 acasă cu FC U Craiova 1948, aceste două echipe urmând să le întâlnească și în Play-Out.

CS Mioveni pornește în Play-Out de pe poziția a 13-a, cu un total de 15 puncte și cu siguranță va lupta pentru evitarea retrogradării. Și aceasta chiar dacă finalul sezonului regulat nu a fost prea reușit pentru argeșeni. În ultimele cinci etape ei au reușit doar două remize, celelalte trei partide fiind pierdute.

Între Sepsi OSK și CS Mioveni s-au consemnat până în prezent două partide, ambele în sezonul regulat al acestui sezon. În tur, CS Mioveni s-a impus la Sfântu Gheorghe, rezultat 2-1, în retur Sepsi OSK luându-și revanșa, scor 2-0, printr-un autogol al lui Garutti și penalty-ul transformat de Mitrea.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.