SPORT 16 iulie 2021

Sepsi OSK debutează în noua ediție a Ligii 1

de Covasna Media | 1008 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:30, Sepsi OSK își va face debutul în ediția 2021-2022 a Ligii 1, cu o partidă care se va disputa pe Stadionul Municipal în compania echipei Academica Clinceni.

După un sezon 2020-2021 cu rezultate bune, în care echipa noastră a ocupat poziția a patra la final, obținând astfel dreptul de a participa în competițiile europene, un nou început se află în fața alb-roșilor de la care cu siguranță suporterii vor aștepta o confirmare a ceea ce s-a întâmplat în ediția trecută. Nu va fi deloc un sezon ușor, mai ales că de această dată Sepsi OSK va avea de luptat pe trei fronturi, campionat, Cupa României și în Conference League, astfel că antrenorul Leo Grozavu va trebui să utilizeze eficient lotul de jucători pe care îl are la dispoziție.

Sepsi OSK a avut un stagiu de pregătire în care a obținut trei victorii și un rezultat de egalitate, ceea ce dă speranțe pentru ediția 2021-2022. Și aceasta mai ales în condițiile în care mai mulți jucători au părăsit lotul covăsnenilor, alții s-au alăturat acestuia, iar procesul de omogenizare nu va fi ușor, ritmul partidelor urmând a fi unul infernal cu intervale de numai câteva zile între jocurile din Liga 1 și cele din Conference League.

Primul adversar al echipei noastre va fi Academica Clinceni, una dintre echipele care s-au remarcat în ediția trecută, calificați în Play-Off, ilfovenii terminând sezonul pe poziția a cincea. Cele mai bune rezultate le-au obținut în sezonul regulat când au surprins prin victoriile reușite în deplasare la FCSB, Dinamo București și Universitatea Craiova.

Pentru Sepsi OSK acesta va fi al cincilea sezon în Liga 1. Între echipa noastră și Academica Clinceni s-au consemnat până acum opt partide, iar bilanțul este echilibrat, câte trei victorii de fiecare parte respectiv două remize. În ediția 2020-2021, Sepsi OSK a învins o dată, în Play-Off, ilfovenii de două ori, profitând de avantajul terenului propriu, iar o dispută s-a terminat nedecis.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.