SPORT 6 mai 2022

Sepsi OSK, cu gândul doar la victorie

de Covasna Media | 559 vizualizări

Duminică, 8 mai, cu începere de la ora 14:30, Sepsi OSK o va întâlni în cadrul etapei a 8-a din Play-Out-ul Ligii 1, la Sfântu Gheorghe, pe Chindia Târgoviște, victoria fiind singura opțiune pentru echipa noastră în tentativa de a ocupa una dintre primele poziții din clasament.

Se anunță o partidă încrâncenată, întâlnirea având miză pentru ambele echipe: Sepsi OSK din dorința de a prinde barajul pentru calificarea în cupele europene, Chindia Târgoviște de a încerca să evite barajul pentru promovare/retrogradare. Sepsi OSK este în spatele Rapidului și a celor de la FC Botoșani, la o diferență de trei, respectiv două puncte, o misiune deloc imposibilă, desigur și cu ajutorul jocului rezultatelor.

Runda trecută, Sepsi OSK a câștigat partida cu Gaz Metan Mediaș, însă duminică elevii lui Cristiano Bergodi vor trebui să arate mai multe decât au făcut-o în acea dispută. Chindia Târgoviște va veni la Sfântu Gheorghe după o remiză, 0-0 pe propriul teren cu Rapid București, în care au demonstrat că pot fi un adversar dificil pentru orice echipă.

În istoria întâlnirilor directe, Sepsi OSK și Chindia Târgoviște s-au întâlnit de opt ori, trei victorii revenind echipei noastre, un succes a fost trecut de partea Chindiei, patru partide terminându-se la egalitate. Cel mai recent , în Liga 1, cele două echipe s-au aflat față în față în sezonul regulat. Ambele partide s-au terminat la egalitate, 1-1, meci jucat la Buzău, respectiv 0-0, la Sfântu Gheorghe.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.