SPORT 26 iulie 2020

Sepsi OSK coboară pe locul 11 în Liga 1

de Covasna Media | 939 vizualizări

În cadrul etapei a 11-a din Play-Out-ul Ligii 1, Spesi OSK a fost învinsă de FC Voluntari cu rezultatul de 2-0 și astfel echipa noastră a pierdut, din nou, puncte importante în nemiloasa luptă pentru evitarea retrogradării.

Sepsi OSK a intrat pe teren cu gândul la cele trei puncte puse în joc, dar cu moralul zdruncinat după ce a pierdut finala Cupei României. Astfel primele două ocazii de a marca le-au avut gazdele, însă Tudorie iar apoi Pașcanu și Armaș nu au reușit să trimită balonul pe spațiul porții apărate de Niczuly. În replică, Carnat a încercat vigilența lui Cojocaru, portarul ilfovenilor respingând șutul din afara careului a jucătorului de la Sepsi OSK. Până la pauză FC Voluntari s-a dovedit mai periculoasă, a construit mai bine fazele de atac, totuși prima repriza s-a terminat 0-0 și asta pentru că Niczuly a respins în bară reluarea lui Tudorie, dar și șutul din unghi a lui Struna.

Tot FC Voluntari începe mai bine și partea secundă a jocului, și în minutul 46 Mățan a deschis scorul cu o lovitură de cap din centrarea lui Tudorie. Gazdele au forțat în continuare iar Niczuly a fost nevoit să se întrebuințeze la lovitura de cap trimisă de Tudorie, pentru a scoate balonul de sub bara transversală. În minutul 74, FC Voluntari s-a desprins. Abia intrat pe teren, Belu a fost faultat în careu de Fl.Ștefan, iar penaltyul acordat l-a transformat cu multă siguranță Căpățînă, acesta stabilind astfel rezultatul final.

Tot în cadrul acestei etape, Academica Clinceni a trecut de Poli Iași cu rezultatul de 3-0.

Liga 1,Play-Out, Etapa a 11-a

FC Voluntari-Sepsi OSK 2-0 (0-0)

Au marcat: Mățan(46’), Căpățînă(74’-penalty)

Cartonașe galbene: Struna(19’), Sanoh(87’)-Vașvari(51’)

FC Voluntari: Cojocaru – Struna(Benzar 85’), Pașcanu, Armaș, Vlad - Căpățînă, Gorobsov, De Lucas - I. Gheorghe(Sanoh 61’), Tudorie(Țîră 85’), Mățan(Belu 70’)

Antrenor: Mihai Teja

 

Sepsi OSK: Niczuly - Csiszér, Celea, Țincu, Fl. Ștefan – Deaconu(Achahbar 67’), Vașvari, Fülop I.(Dimitrov 61’) – Carnat(Diaz 36’), Safranko(Ștefănescu 61’), Fülöp L.(Karanovic 67’)

Antrenor: Leo Grozavu

 

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) / Asistenți: Mircea Grigoriu (București) și Marius Marchidanu (Brăila)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.