SPORT 5 martie 2021

Sepsi OSK-Chindia Târgoviște, partida care deschide etapa a 26-a din Liga 1

de Covasna Media | 1245 vizualizări

Astăzi, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 17:30, partida Sepsi OSK –Chindia Târgoviște va fi cea care va deschide etapa a 26-a din Liga 1.

Atât Sepsi OSK, cât și Chindia Târgoviște, vin după victorii obținute în runda precedentă, echipa noastră impunându-se la Mediaș în fața echipei FC Hermannstadt, în timp ce Chindia Târgoviște a produs o surpriză trecând de mult mai bine cotata CSU Craiova. Astfel, Sepsi OSK ocupă în continuare poziția a patra în clasamentul Ligii 1, iar Chindia Târgoviște este locul opt, cu reale șanse de a se califica în Play-Off.

Referitor la cele întâmplate etapa trecută, Cătălin Golofca a fost desemnat jucătorul partidei, el fiind cel care a deschis scorul în partida cu FC Hermannstadt. Pentru succesul cu CSU Craiova, nu mai puțin de trei jucători de la Chindia Târgoviște au fost nominalizați de Liga Profesionistă în echipa ideală a etapei, portarul Marian Aioani, fundașul Andrei Pițigan și mijlocașul Paul Iacob.

Se anunță o partidă interesantă și echilibrată, însă, nu trebuie să uităm că de opt etape elevii lui Leo Grozavu sunt neînvinși. Mai mult, chiar palmaresul direct este favorabil alb-roşilor. În istoria confruntărilor cu Chindia Târgoviște, Sepsi OSK nu a pierdut niciodată, din cele cinci partide disputate până în prezent reușind să obțină trei victorii și două remize. La Târgoviște, în tur, Sepsi OSK a câștigat cu rezultatul de 2-1.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.