SPORT 24 iunie 2020

Sepsi OSK atacă o calificare în finala Cupei României

de Covasna Media | 1496 vizualizări

După victoria obținută în campionat, Sepsi OSK se concentrează acum pe Cupa României. Astăzi, cu începere de la ora 20:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, echipa noastră va disputa manșa tur a fazei semifinalelor împotriva celor de la Poli Iași.

Calificarea în semifinalele Cupei României reprezintă cea mai importantă performanță realizată de Sepsi OSK, una care poate fi însă depășită printr-o calificare în finală. Premisele pentru un rezultat bun în această primă manșă există. Echipa noastră are un moral bun după ce duminica trecută a învins pe Dinamo, iar punctele acumulate în clasamentul Ligii 1 au liniștit puțin spiritele după un debut mai agitat de Play-Out.

Sepsi OSK  și Poli Iași sunt adversare și în Play-Out-ul Ligii 1, iar dacă parcursul elevilor lui Leo Grozavu ne este mai familiar, să spunem că ieșenii, antrenați de Mircea Rednic, nu trec printr-o perioadă tocmai strălucită. Aceștia au cedat pe propriul teren în partida cu Academica Clinceni, care în acel moment se afla pe ultima poziție a clasamentului, iar apoi pe terenul lui FC Voluntari. Astfel, acum Poli Iași ocupă ultima poziție în Play-Out, amenințarea retrogradării devenind tot mai apăsătoare.

Din punct de vedere statistic să notăm că Sepsi OSK, pentru a ajunge în semifinale, a eliminat echipele Ripensia Timișoara, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești, iar Poli Iași pe Rapid București, Metalul Buzău și Universitatea Craiova.  

În sezonul actual al Ligii 1, Sepsi OSK și Poli Iași s-au întâlnit de trei ori: o dată s-a impus echipa noastră, iar de două ori s-a consemnat remiza. La ultimele două partide, Sepsi a marcat câte un gol, ambele reușite aparținând lui Safranko.

Cealaltă partidă din semifinalele Cupei României se va disputa joi, 25 iunie, și le va avea ca protagoniste pe Dinamo București și FCSB. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.