SPORT 28 septembrie 2017

Sepsi OSK ar putea juca la Sf. Gheorghe, în această toamnă

de Covasna Media | 1538 vizualizări

Visul iubitorilor de fotbal din municipiul Sf. Gheorghe şi din judeţul Covasna, de a-i vedea pe favoriţii de la Sepsi OSK evoluând pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, în Liga I, e gata să devină realitate.

Conform unor informaţii confirmate de către conducerea clubului, se lucrează intens la soluţionarea unei multitudini de probleme complexe, legate de omologarea arenei pentru asemenea nivel. Subiectele de rezolvat sunt variate şi ţin de securitate, amplasarea cabinelor de transmisie radio-TV, spaţiile adiacente, capacitatea tribunelor, dotarea vestiarelor şi aşa mai departe.

Depinde foarte mult şi de respectarea termenelor din partea partenerilor Sepsi OSK în îndeplinirea sarcinilor contractate.

În orice caz, data cea mai vehiculată pentru un posibil joc la Sf. Gheorghe ar fi ultimul weekend al lunii octombrie, atunci când echipa noastră are o revanşă de luat împotriva celor de la FC Botoşani, după usturătorul eşec din primul tur, când am fost învinşi cu 5–1. Ocazia ar fi cum nu se poate mai nimerită, însă conducerea Sepsi OSK este, deocamdată, rezervată, nedorind să îşi asume promisiuni pe care nu le poate controla în totalitate.

Totuşi, publicaţia Observatorul de Covasna a aflat mai multe pentru comunitatea fotbalistică şi sportivă a judeţului, astfel că, în caietul program care va fi împărţit în tribune la meciul cu FCSB, duminică 1 octombrie, veţi regăsi informaţii importante în legătură cu această speţă. Săptămâna viitoare, informaţiile vor fi publicate în totalitate şi în coloanele ziarului nostru, pentru a fi accesibile şi celor care nu au mers duminică seară la meci, pe Stadionul Tineretului din Braşov.

Hai Sepsi OSK!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.