SPORT 3 iunie 2021

Sepsi OSK ar putea avea șansa de a juca acasă meciurile din Conference League

de Mirela Cara Dragu | 15455 vizualizări

Într-un interviu acordat pentru Observatorul de Covasna, patronul Sepsi OSK, Diószegi László a transmis în premieră informația că a primit de la UEFA lista cu reglementări pentru ca stadionul din Simeria să fie omologat. Astfel, meciurile din Conference League ar putea fi jucate acasă. 

Din informațiile transmise de către acesta, reiese că șansele ca stadionul să răspundă solicitărilor respective nu sunt foarte mari, în special din cauza timpului foarte scurt. Cu toate acestea, Diószegi nu se dă bătut și insistă să caute soluții de a răspunde tuturor cerințelor.

Tocmai am primit de la UEFA reglementările cu ce avem nevoie să facem pe stadionul nostru din Simeria ca să putem să jucăm acasă. Ca să fie omologat stadionul sunt o groază de cerințe. Exact peste o jumătate de oră am cerut să vină toți constructorii din Sfântu Gheorghe, să stăm de vorbă să vedem dacă putem să realizăm ceea ce cer ei. Dacă nu, atunci va trebui să ne mutăm în Ploiești”, a declarat Diószegi László.

Termenul limită pentru finalizarea stadionului nou, de lângă Sepsi Arena, este în luna august a acestui an, dar lucrările ar putea să se prelungească din cauza timpului ploios care a ținut șantierul pe loc mai mult timp decât s-a preconizat.

Detaliile pe marginea acestui subiect în interviul de mâine.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.