SPORT 5 decembrie 2021

Sepsi OSK aduce trei puncte de la Mioveni

de Covasna Media | 858 vizualizări

În etapa a 18-a din Liga 1, Sepsi OSK s-a deplasat pe terenul echipei CS Mioveni, unde s-a impus cu rezultatul de 2-0, astfel că alb-roșii au obținut cea de-a doua victorie din retur și se află pe poziția a zecea a clasamentului.

Prima repriză a fost echilibrată și până la deschiderea scorului niciuna dintre echipe nu și-a creat mari ocazii. În minutul 33, însă, Aganovic a executat un corner de pe partea stângă și Garutti a deviat balonul în propria poartă. La pauză, Sepsi OSK ar fi putut intra chiar cu un avantaj de două goluri, dar din lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri de poarta adversă, Mitrea a șutat în bara transversală.

După reluare aspectul jocului s-a schimbat radical și CS Mioveni a fost aproape de a egala în mai multe rânduri. Întâi Niczuly a scos spectaculos lovitura liberă executată de Sanoh, apoi Balaur nu a nimerit cadrul porții dintr-o poziție foarte bună. Mai mult chiar, gazdele au beneficiat și de un penalty, dar Buziuc a șutat peste poartă. Ultima șansă pentru CS Mioveni a avut-o Toma, iar Sepsi OSK a dat lovitura decisivă în minutul 88 când Mitrea a transformat o lovitură de pedeapsă pentru 2-0.

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK va avea loc duminică, 21 decembrie, când la Sfântu Gheorghe va veni Farul Constanța.

Liga 1, Etapa a 18-a

CS Mioveni - Sepsi OSK 0-2 (0-1)

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cercei

Au marcat: Garutti (33’-autogol), Mitrea (88’-penalty)

Cartonașe galbene: L.Dumitriu (26’), Buziuc (43’), Balaur (67’), Oancea (70’), Burnea (82’), Scarlatache (88’) - Mitrea (30’), Dimitrov (49’), Niczuly (65’), Achahbar (90’+1)

CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur – Oancea (Rădescu 73’), Panait (Vereș 80’), L. Dumitriu (Toma 46’), Burnea – Blănaru (Sanoh 46’), Rusu, Buziuc (Coșereanu 73’). Antrenor: Alexandru Pelici

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Bărbuț (Ștefănescu 69’), Eder Gonzalez, Fofana (Păun 69’), Aganovic (Achahbar 74’) – Luckassen (Chunchukov 87’), Golofca (Dumitrescu 87’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.