SPORT 25 aprilie 2018

Sepsi OSK admite că au fost abuzuri în vânzarea biletelor la meciul cu Dinamo

de Iulia Drăghici - Taraș | 974 vizualizări

Conducerea clubului își cere scuze față de suporterii nemulțumiți și anunță că cei responsabili vor fi trași la răspundere

Clubul Sepsi OSK a anunțat miercuri dimineața că în urma verificărilor interne, s-au descoperit abuzuri la vânzarea biletelor pentru partida de luni, 30 aprilie, când echipa covăsneană va primi vizita celor de la Dinamo București.

Stimați suporteri, dragi prieteni!

Am urmărit cu atenție nemulțumirile legate de vânzarea biletelor pentru meciul Sepsi OSK-Dinamo București, pe care le considerăm justificate în urma unor analize interne. Ne cerem scuze faţă de suporterii care nu au reuşit să cumpere tichete după ce au stat în rând ore în şir. În urma verificărilor s-au constatat abuzuri la vânzarea biletelor, iar cei responsabili vor fi trași la răspundere. Am luat deja măsuri pentru a evita în viitor astfel de greșeli care aduc prejudiciu imaginii clubului și care afectează atmosfera în rândul suporterilor. În viitor vom face tot ce este necesar pentru a-i recompensa pe suporterii noștri loiali, care au avut de suferit din cauze aflate ulterior de conducerea clubului”, arată mesajul postat pe Facebook de conducerea Sepsi OSK.

Biletele s-au pus în vânzare marți, 24 aprilie, de la ora 10:00, însă primii cumpărători s-au așezat la coadă încă de la ora 6:20. După câteva ore, tichetele s-au epuizat, iar mulți dintre cei care au așteptat ore în șir au rămas fără bilet.

Toate partidele disputate până acum de Sepsi OSK pe teren propriu s-au desfășurat cu casa închisă.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.