SPORT 19 februarie 2021

Sepsi OSK-Academica Clinceni, un derby pentru Play-Off

de Covasna Media | 1226 vizualizări

Sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Academica Clinceni, un adevărat derby, având în vedere că ambele echipe se luptă pentru calificarea în Play-Off.

Sepsi OSK a rămas în continuare pe poziția a patra în clasament, și speră că după seria de cinci partide terminate, consecutiv, la egalitate să obțină victoria. În acest moment alb-roșii sunt echipa cu cele mai multe remize din campionat, 12 la număr, dar și adversara de sâmbătă excelează la acest capitol, ilfovenii având în linia de clasament 10 rezultate de egalitate.

Înaintea partidei cu Academica Clinceni, Sepsi OSK și-a întărit linia ofensivă, prin aducerea atacantului elvețian Simone Rapp, un jucător de 28 de ani care în cariera sa petrecută doar în campionatul din Țara Cantoanelor a marcat peste 50 de goluri. De partea cealaltă, trupa din Clinceni are un moral foarte bun, în urmă cu două etape acesta impunându-se pe terenul liderului FCSB.

Până în prezent cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori în Liga 1, iar bilanțul este unul echilibrat, câte două victorii de fiecare parte și un rezultat de egalitate. În tur, pe propriul teren, Academica Clinceni s-a impus cu 2-0, aceasta fiind singura înfrângere suferită de Sepsi OSK, în deplasare, în acest sezon.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.