SPORT 19 iulie 2018

Sepsi OSK a vândut 800 de abonamente

de Covasna Media | 943 vizualizări

La puțină vreme după ce la casele de bilete ale Stadionului Municipal din Sf. Gheorghe s-au pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon de Liga I, oficialii Sepsi OSK au anunțat că deja au fost achiziționate 800 de pachete.

Miza inițială era de a se vinde 1.000 de abonamente, ceea ce ar fi însemnat aproximativ un sfert din capacitatea totală a stadionului. La peluză, un abonament pentru întregul sezon costă 300 de lei, în timp ce la tribuna a II-a un suporter trebuie să plătească suma de 400 lei. La tribuna I, un abonat va scoate din buzunar 600 de lei, iar cei care doresc să achiziționeze un abonament la tribuna oficială trebuie să pregătească 1.200 de lei.

De asemenea, deoarece lucrările pentru amenajarea instalației subterane de încălzire nu au fost posibile în vară, echipa va putea juca la Sf. Gheorghe doar până la mijlocul lunii noiembrie. După aceea, condițiile meteo (iarnă aspră) nu vor permite echipei noastre să mai joace acasă, așa că se va pleca în pribegie la Ploiești, la Stadionul „Ilie Oană”.

Sepsi OSK va debuta în noul sezon pe 20 iulie, în deplasare, pe terenul nou-promovatei AFC Hermannstadt. 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.