SPORT 3 august 2023

Sepsi OSK a spulberat-o pe ȚSKA Sofia!

de Marius Raczek | 1027 vizualizări

În turul doi preliminar al Conference League, manșa retur, Sepsi OSK a dispus de ȚSKA Sofia cu scorul de 4-0, și s-a calificat, fără emoții, în următoarea fază a competiției.

Sepsi OSK a început prudent partida, cu toate acestea prima ocazie a aparținut lui Ștefănescu care a șutat, din unghi, la coțul lung, pe lângă poarta lui Busatto. În replică, Nazon are o bună oprtunitate, dar balonul este deviat în corner. În minutul 17, Ștefănescu a pătruns în careu, Busatto l-a agățat, iar centralul a arătat punctul cu var. Matei a șutat puternic, portarul bulgarilor a atins mingea, dar aceasta a intrat în poartă. Până la pauză s-au mai consemnat câte o ocazie de ambele părți, dar Sepsi OSK a intrat la cabine cu avantaj de un gol.

După reluare, prima ocazie a aparținut tot elevilor lui Liviu Ciobotariu, dar Busatto a respins șutul lui Ștefănescu. Chiar dacă oaspeții se aflau sub presiunea rezultatului, tot Sepsi OSK a fost mai periculoasă, același Busatto intervenind în fața lui Păun. În cele din urmă, scorul a devenit 2-0, logic, după aspectul jocului. Ciobotariu a centrat de pe drepta, Matei a încercat un voleu, balonul a ajuns la Aganovic care l-a expediat în poartă. Rondon, ceva mai târziu, putea face 3-0, dar a treia reușită a purtat până la urmă semnătura lui Varga. Pe final, Dumitrescu a scos un nou penalty, Alimi a transformat, iar Sepsi OSK a învins-o pe ȚSKA Sofia  cu 4-0.

Sepsi OSK va juca în turul trei preliminar împotriva lui FC Aktobe.

Conference League, Tur 2, Manșa retur

Sepsi OSK-ȚSKA Sofia 4-0(1-0)

Arbitru: Eldorjan Hamti, Asistenți: Denis Rexha, Erind Burgu (toți din Albania)

Au marcat: Matei (19’-penalty), Aganovic (70’), Varga (90’), Alimi (90’+4-penalty)

Cartonaşe galbene: A. Dumitrescu (11’), M. Ştefănescu (18’), Safranko (62’) - Phaeton (14’), Nazon (18’), Mahmutovic (43’), Turitsov (64’), Shaghoyan (80’), Shopov (85’), Carreazo (90’+3)

Sepsi OSK: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - N. Păun (Damaşcan 80’), C. Matei (R. Varga 73’), Alimi - I. Gheorghe (Aganovic 67’), Safranko (Rondon 67’), M. Ştefănescu (Francisco Junior 82’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

ŢSKA Sofia: Busatto - Mahmutovic, Koch, Cordoba – Turitsov (Donchev 75’), Heintz (Shaghoyan 75’), Carreazo, Lindseth (Shopov 82’), Sanyang (Vion 46’)  - Phaeton (D. Asprilla 63’), Nazon. Antrenor: Nestor El Maestro.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.