SPORT 14 februarie 2021

Sepsi OSK a remizat pe terenul lui Dinamo

de Covasna Media | 1045 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În partida contând pentru etapa a 23-a din Liga 1, disputată pe stadionul din Ștefan cel Mare, Sepsi OSK a remizat cu Dinamo București, scor 0-0, și deocamdată echipa noastră se menține pe poziția a patra a clasamentului competiției.

Dinamo a intrat mai bine în joc și a avut primele ocazii prin Bani, la care Sepsi OSK a replicat prin Tamas și Safranko. Prima repriză, însă, a fost una de un nivel scăzut, până la pauză în afară de oportunitățile menționate mai fiind de notat cartonașul galben văzut de dinamovistul Achim.

Partea secundă a debutat cu șutul lui Nemec, care nu a pus probleme lui Niczuly, în timp ce Sepsi OSK putea marca la ocaziile avute într-un interval de numai două minute prin Safranko și Tamas. Pe final Aganovic și Golofca au irosit posibilitatea de a aduce cele trei puncte la Sf. Gheorghe, așa cum toate punctele puteau rămâne la București dacă devierea nefericită a lui Aganovic nu nimerea bara.

Sepsi OSK a înregistrat a patra remiză consecutivă, următorul meci al alb-roșiilor fiind programat marți, 16 martie, o partidă restantă în deplasare la FC Argeș.

Liga 1, Etapa a 23-a

Dinamo București-Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: George Neacșu, Andrei Constantinescu

Cartonașe galbene: Achim(30’), Grigore(53’)

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip – Bani (Nepomuceno 63’), Anton, Achim (Răuță 82’), Fabbrini – Gueye, Nemec (Morsay 78’.). Antrenor: Ionel Gane.

Sepsi: Niczuly – Deligiannidisz, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Bouhenna, Vașvari (Gonzalez 82’), Aganovic (Csiszér 90’+3), Tamás (Purece 59’), Golofca – Safranko (Fülöp L. 80’). Antrenor: Leo Grozavu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.