SPORT 13 septembrie 2021

Sepsi OSK a remizat în Bănie

de Covasna Media | 675 vizualizări

În cadrul etapei a 8-a din Liga 1, pe Stadionul Ion Oblemenco, Sepsi OSK a întâlnit-o pe Universitatea Craiova, într-o partidă care s-a terminat la egalitate, rezultat 1-1, acesta fiind cea de-a treia remiză consecutivă a elevilor lui Leo Grozavu.

Prima parte a jocului a început echilibrat, iar prima șansă de gol a aparținut gazdelor prin Koljic, însă lovitura de cap a acestuia, după un corner, a fost respinsă spectaculos de Niczuly. Apoi a venit rândul echipei noastre să amenințe poarta lui Pigliacelli. Mitrea a executat în forță o lovitură liberă, Pigliacelli a respins în față, greșit, și atent Fofana a reluat în plasă deschizând scorul. După primirea golului craiovenii au preluat inițiativa și puteau egala când Koljic a ratat incredibil trimițând balonul în bară din fața porții. La pauză avea să fie, însă, 1-1, căci în minutul 32 apărarea covăsneană s-a poziționat greșit și Gustavo a marcat nestingherit din centrarea lui Bancu.

Repriza secundă s-a desfășurat în aceeași manieră, cu puține faze de poartă. Ivan de la gazde a șutat pe lângă poartă, dintr-o situație bună, iar mai apoi Luckassen cu o reluare din unghi nu l-a putut surprinde pe Pigliacelli. Soarta partidei s-a decis în minutul 80, atunci când Ninaj l-a faultat în careu pe Ivan și arbitrul a arătat punctul de la 11 metri. Niczuly a respins, însă, penalty-ul executat de Gustavo și astfel Spesi OSK a plecat din Bănie cu o remiză.

Cu o singură victorie și patru rezultate de egalitate respectiv trei înfrângeri, cu un total de șapte puncte Sepsi OSK rămâne încă departe de prima parte a clasamentului și ocupă poziția a 13-a.

Liga 1, Etapa a 8-a

CSU Craiova - Sepsi OSK 1-1 (1-1)

Arbitru: Marian Barbu. Asistenți: Bogdan Gheorghe, Ferencz Tunyogi

Au marcat: Gustavo (32) – Fofana (17)

Cartonașe galbene: Dumitrescu (25), Păun (53), Mitrea (53), Ispas (58), Fofana (71), Ninaj (78)

CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Cîmpanu 58), Găman, M. Constantin (Conte 76), Bancu – Gustavo (Baiaram 81), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (Markovic 80), Koljic (Fedele 77). Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Sousa 46), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas 46) – Păun (Gonzalez 58), Fofana, Aganovic (Ștefănescu 90+4) - Luckassen, Bojic, Chunchucov (Damașcan 81). Antrenor: Leo Grozavu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.