SPORT 11 aprilie 2021

Sepsi OSK a remizat cu FCSB

de Covasna Media | 740 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren cu liderul FCSB și echipa noastră s-a calificat în Play-Off pe de poziția a patra a clasamentului.

FCSB a intrat mai bine în joc și servit de O. Popescu, Tănase a deschis scorul încă din minutul 6. Olaru putea majora diferența ceva mai târziu, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. Spre finalul primei reprize, Sepsi OSK a revenit în joc și Golofca, iar apoi Bouhenna au amenințat poarta bucureștenilor. Chiar și așa, după primele 45 de minute la cabine s-a intrat cu FCSB având avantaj de un gol.

După pauză Safranko a egalat în minutul 57, atunci când după un corner atacantul slovac a nimerit întâi bara, iar apoi l-a învins Vlad. Tot Safranko a avut și șansa de a aduce victoria, însă la acțiune individuală a acestuia s-a opus, de această dată Vlad.

Cu locul patru ocupat la finalul sezonului regulat, Sepsi OSK este pentru a două oară în istoria clubului calificată pentru Play-Off, o performanță pe care elevii lui Leo Grozavu au de acum șansa să o îmbunătățească.

Liga 1, Etapa 30

Sepsi OSK-FCSB 1-1 (0-1)

Arbitru: Iulian Călin, Asistenți: Daniel Mitruţi, George Neacşu. 

Au marcat: Safranko (57’) – Tănase (6’)

Cartonașe galbene: Nouvier (40’), Bouhenna (51’), Vașvari (67’), Eder Gonzalez (79’) - O.Popescu (67’), Vînă(85’). 

Sepsi OSK: Fernandez – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Fofana (Gonzalez 46’), Nouvier (Petrila 46’) – Dragomir (Aganovic 8’, Achahbar 70’), Golofca (Bajrovic 89’), Safranko. Antrenor: Leo Grozavu. 

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron (Oaidă 14’), Radunovic – Ov. Popescu (Vînă 77’), Șut, Olaru (Nedelcu, 43’) – Moruțan, Oct. Popescu (Panțîru 77’), Tănase. Antrenor: Anton Petrea.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.