SPORT 26 iulie 2021

Sepsi OSK a remizat cu Chindia Târgoviște

de Covasna Media | 1010 vizualizări

În etapa a 2-a din Liga 1, pe Stadionul Municipal din Buzău, Sepsi OSK a întâlnit-o pe Chindia Târgoviște, după un joc echilibrat partida terminându-se nedecis, rezultat 1-1.

Partida a început cu un ritm scăzut și după o primă ocazie a gazdelor, la care Niczuly a intervenit atent, Eder Gonzalez și Vașvari și-au încercat forța șutului fără a pune, însă, în pericol poarta lui Moldovan. Jocul a continuat sub semnul echilibrului, cu Sepsi OSK fiind echipa mai mult în posesie, dar, chiar și în aceste condiții, Chindia a fost cea care a avut o bună șansă de a marca la lovitura de cap a lui Baxevanos, după un corner. Prima repriză s-a încheiat cu ocazia lui Damașcan, pe fondul unei greșeli în defensiva trupei lui Emil Săndoi, și cu rezultatul de 0-0 înscris pe tabela de marcaj.

După pauză, aspectul jocului s-a menținut, totuși, în minutul 52, Mitrea l-a lansat perfect pe Askovski care s-a descurcat cu doi apărători adverși în spate și a deschis scorul cu un șut din careul mare. Puțin mai târziu Dimitrov a trimis din voleu și doar intervența spectaculoasă a lui Moldovan, care a scos de sub bară, a făcut ca elevii lui Leo Grozavu să nu se distanțeze.

Cu trecerea timpului, Sepsi OSK a făcut pasul în spate, a încercat să mențină avantajul, lucru care avea să o coste. În minutul 66 Iacob a profitat de o geșeală a defensivei noastre, balonul a lovit vinclul porții lui Niczuly, pentru ca, de aceeași manieră să vină golul egalizator reușit de Cherchez, atunci când mai erau de disputat trei minute până la ultimul fluier al arbitrului. Mai mult, Chindia putea obține chiar victoria, dacă Niczuly nu s-ar fi opus la șutul lui Florea.

Pentru Sepsi OSK urmeză o partidă importantă, joi, 29 iunie, când la Sfântu Gheorghe va disputa returul calificărilor din Conference League cu Spartak Trnava.

Liga 1, Etapa a 2-a

Chindia Târgoviște - Sepsi OSK 1-1 (0-0)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Radu Ghinguleac, Andrei Constantinescu

Au marcat: Cherchez (87’) - Askovski (52’)

Cartonașe galbene: Popadiuc (69’), Corbu (90’+3) - Păun (11’), Eder Gonzalez (30’), Niczuly (67’), Dimitrov (77’), Mitrea (90’)

Chindia: Moldovan - Căpușă, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku (Corbu 72’) - Șerban (Matiș 82’), Suciu (Cherchez 82’), Iacob, Popadiuc (Popa 71’) - Neguț, Florea (Kocic 90’+1). Antrenor: Emil Săndoi

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Hugo Sousa, Mitrea, Ștefănescu (Aganovic 46’) - Păun (Rep 46’), Vașvari (Fofana 79’), Ispas - Damașcan (Bojic 88’), Askovski, Eder Gonzalez (Tincu 72’). Antrenor: Leo Grozavu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.