SPORT 5 iulie 2020

Sepsi OSK a pierdut puncte importante la Iași

de Covasna Media | 1236 vizualizări

În etapa a 8-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK a fost învinsă cu rezultatul de 3-1 pe terenul celor de la Poli Iași, astfel că pentru echipa noastră urmează o perioadă grea pentru că punctele pierdute o aduc în apropierea zonei retrogradării.

Deși în primul sfert de oră Sepsi OSK a avut superioritate covârșitoare în privința posesiei balonului, tabela de marcaj a rămas intactă, echipa noastră nereușind să-și creeze situații de a marca. Și în continuare aspectul jocului a rămas neschimbat, însă Niczuly s-a complicat inutil în propriul careu, iar Luckassen a profitat, deschizând scorul în minutul 25.

Elevii lui Leo Grozavu s-au văzut nevoiți să alerge după egalare și două ocazii bune, consemnate în minutele 36 și 38, au anunțat golul echipei noastre. O centrare de pe partea dreaptă a lui Dimitrov a fost reluată cu capul de Fülöp István, din centrul careului gazdelor, Axinte fiind învins pentru prima dată și astfel cele două echipe au intrat la cabine la pauză cu rezultatul de 1-1.

Și în partea secundă a partidei, tot Sepsi OSK a intrat mai bine în joc, forțând preluarea avantajului, dar din nou cei care au înscris au fost gazdele. Luckassen a pătruns cu balonul în careu, centrarea acestuia fiind reluată de Tincu în propria poartă, deși fundașul alb-roșilor ar fi avut timp pentru o execuție care să îndepărteze pericolul. În minutele care au urmat, Luckassen a fost din nou periculos pentru poarta lui Niczuly, în replică Vașvari punându-l la încercare pe Axinte. 

Lucrurile s-au complicat în minutul 65 când, după o fază ieșenilorcare a dejucat atenția defensivei noastre, Horșia a rămas singur cu Niczuly și a majorat diferența de scor la 3-1.

Sepsi OSK rămâne deocamdată pe poziția a 4-a, însă echipele aflate pe locurile 6-7 au mai puține jocuri disputate, ceea ce înseamnă că de acum băieții lui Leo Grozavu vor purta și povara amenințării retrogradării.

Play-Out, Etapa a 8-a

Poli Iași-Sepsi OSK 3-1 (1-1)

Au marcat: Luckassen (25), Tincu (50-autogol), Horșia (65) respectiv Fülöp I. (43)

Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Passaglia, Mihalache, Horşia (De Iriondo 79) – Omoh (Chacana 60), Luckassen (Zaharia 88)

Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (T.Diaz 46), Celea, Tincu, Fl. Ştefan - Achahbar, Vaşvari, Fülöp I. (Deaconu 70) – Ştefănescu (C.Popescu 70), Safranko (Karanovic 75), Carnat

Antrenor: Leo Grozavu

Au arbitrat: M. Bîrsan - M. Artene, M. Marica

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.