SPORT 22 iulie 2021

Sepsi OSK a obținut un rezultat bun la Trnava, 0-0 cu Spartak

de Covasna Media | 524 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

La debutul în competițiile europene, Sepsi OSK a remizat pe terenul celor de la Spartak Trnava, rezultat 0-0, în prima manșă a turului secund din calificările pentru Conference League.

Sepsi OSK a intrat bine în joc, fără obișnuitul trac al unei debutante într-o competiție. Astfel, primele două ocazii au aparținut echipei nostre prin Rep, șut scos cu dificultate de portarul gazdelor, respectiv Ștefănescu. care a trimis puternic de la distanță. dar direct în brațele lui Takac. În replică. Spartak a avut o bună ocazie prin Bukata, care a reluat peste poarta lui Niczuly.  Până la pauză. tot Sepsi OSK a fost mai periculoasă și în două rânduri putea deschide scorul la șuturile lui Chunchukov și Ștefănescu.

Repriza secundă a debutat cu o altă atitudine a gazdelor. care au și avut o serie de oportunități la poarta covăsnenilor care s-au aflat mai mult în propria jumătate de teren. Pe o contră, însă, în minutul 54 Damașcan, intrat la pauză, a șutat din unghi, puțin pe lângă bara porții slovacilor, apoi,ceva mai târziu, Niczuly a intervenit în fața lui Yusuf. La jumătatea părții secunde jocul s-a mai echilibrat, cu Sepsi OSK având mai mult inițiativa, fără ca să amenințe poart lui Takac. Finalul a fost dramatic, după ce Mitrea a văzut al doilea cartonaș galben, și implicit pe cel roșu, în minutul 85. Chiar și în aceste condiții, Sepsi OSK a plecat neînvinsă de la Trnava.

Rezultatul, 0-0, o avantajează pe Sepsi OSK în manșa retur, care se va disputa la Sfântu Gheorghe pe 29 iulie.

Conference League, Tur 2 preliminar, manșa 1

Spartak Trnava-Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Ivaylo Stoyanov (Bulgaria)

Cartonașe galbene: Yusuf(52’), Ristovski(69’), Twardzik(82’), Kosa(83’)-Aganovic(43’), Mitrea(83’, 85’)

Cartonaș roșu: Mitrea((85’)

Spartak: Takac - Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic – Bukata(Vlasko 79’), Savvidis, Gric(Prochazka88’) - Cabral, Ristovski(Boateng 74’), Yusuf(Ivan 88’). Antrenor: Michal Gasparik

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ștefănescu - Fofana, Păun(Vașvari 84’) - Ashkovski, Rep(Achahbar 70’), Aganovic(Damașcan 46’) – Chunchukov(Bojic 84’). Antrenor: Leo Grozavu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.