SPORT 6 februarie 2018

Sepsi OSK a mai transferat doi jucători și are un nou antrenor de portari

de Covasna Media | 880 vizualizări

Clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a mai transferat doi jucători, cu care a semnat contracte valabile cinci luni, cu opţiune de prelungire cu un sezon.

„Sepsi OSK a reușit să perfecteze noi transferuri: Nick Ross și Ibrahima Tandia au devenit oficial jucătorii echipei noastre. Cei doi au semnat un contract pe 5 luni cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon”, a anunțat clubul pe pagina de Facebook.

Nick Ross este un mijlocaș scoțian în vârstă de 27 de ani, care în ultimii ani a evoluat în prima ligă scoțiană pentru Inverness și Dundee.

Ibrahima Tandia (24 de ani), component al lotului U23 al statului Mali, evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv iar ultima oară a jucat la FC Tours.

De asemenea, clubul a anunțat că portarii vor fi pregătiți de Dumitru Stângaciu, după ce s-a despărțit de Emilian Dolha.

„Am reușit să-l cooptăm la club un alt fost portar important, Dumitru Stângaciu, care va deveni antrenorul portarilor echipei noastre. Sepsi OSK îi mulțumește lui Emilian Dolha pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și îi dorește mult succes în carieră!”, se mai arată pe pagina de Facebook a clubului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.