SPORT 10 iulie 2018

Sepsi OSK a dat startul vânzării de abonamente la meciuri

de Iulia Drăghici - Taraș | 671 vizualizări

Unde se pot cumpăra online 

Clubul covăsnean Sepsi OSK a scos încă de luni, 9 iulie, la vânzare abonamentele pentru sezonul 2018/2019 al Ligii 1 la fotbal. Prețurile variază între 25 de lei și 1200 de lei, în funcție de locul ales pentru a vedea partidele, conform tabelului atașat. 

Acum aveţi posibilitatea de a rezerva şi online, pe site-ul www.eventim.ro, abonamente valabile pentru jocurile de pe teren propriu din cadrul sezonului 2018/2019. De asemenea, doritorii în continuare pot să se prezinte, în intervalul orar 10.00-16.00, şi la secretariatul clubului pentru a rezerva abonamentul dorit”, arată o informare publicată pe Facebook de Sepsi OSK. 

Prețurile au fost stabilite luând în calcul 20 de meciuri de pe teren propriu. Pentru a veni în sprijinul suporterilor, abonamentele pot fi plătite și în două rate astfel: prima rată se va achita înainte de ridicarea abonamentului, iar a doua rată până la data de 30 octombrie 2018. În cazul în care nu s-a plătit în termen a doua rată, după 10 meciuri abonamentul respectiv își pierde valabilitatea, acesta fiind scos din nou la vânzare de către club, mai informează Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.