SPORT 1 iulie 2020

Sepsi OSK a cedat la Clinceni

de Covasna Media | 1198 vizualizări

În prima parte a jocului, chiar dacă din așezarea în teren Sepsi OSK arăta intențiile de a juca ofensiv, singurele situații notabile au aparținut gazdelor. A fost mai întâi ocazia lui Șut, balonul expediat de acesta din alunecare nu a prins însă cadrul porții lui Niczuly. Apoi a venit șutul lui Ventura de la aproximativ 20 de metri, care nu a putut să-l surprindă pe portarul nostru, atent la fază, respectiv o nouă oportunitate pentru Șut, blocat de Niczuly. 

Astfel prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, la revenirea de la cabine tot Academica Clinceni având inițiativa, șutul lui Achim din unghi, însă, a trecut pe lângă poarta noastră. Deschiderea scorului s-a consemnat în minutul 72, când după o lovitură liberă de pe partea stângă, Șut a scăpat de marcajul apărătorilor noștri și a deviat balonul în poartă. Tot Șut putea majora avantajul două minute mai târziu, de această dată jucătorul ilfovenilor greșind ținta.

Sepsi OSK ar fi putut egala în minutul 87, când Achahbar a executat o lovitură liberă din marginea careului, Vâlceanu a scos însă de sub bara transversală. Și gazdele au mai avut o ocazie pe final, Vojtus a ratat, dar Acedemica Clinceni și-a trecut în cont a patra victorie consecutivă cu rezultatul de 1-0.

Cu această înfrângere elevii lui Leo Grozavu au ajuns pe poziția a 4-a în clasamentul Play-Out-ului Ligii 1.

Play-Out, Etapa a 7-a

Academica Clinceni - Sepsi OSK 1-0 (0-0)

A marcat: Șut (72’)

Academica Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Patriche (Kontoes 78’), David Humanes (Bejan 79’), Dobrescu – Albu (Cebotaru 68’), Ventura, Şut (Markovic 90’) – Achim (Buziuc 68’), Vojtus, Ion

Sepsi OSK:  Niczuly - Bouhenna, Tincu, Celea (Fülop I. 46’) – Csiszér (Dimitrov 75’), Vaşvari, Kovács (Achahbar 46’), F. Ştefan - Fülöp L. (T.Diaz 24’), Safranko (Karanovic 80’), M. Ştefănescu

Au arbitrat: I.Călin - M.Grigoriu, A.Constantinescu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.