SPORT 8 noiembrie 2021

Sepsi OSK 2 se menține pe poziția secundă în Liga 3

de Covasna Media | 831 vizualizări

În Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 s-a impus pe propriul teren, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă, cele două reprezentante ale județului Covasna în competiție situându-se în continuare în zone de Play-Off.

Pe propriul teren, Sepsi OSK 2 nu a avut o partidă tocmai ușoară, deși a avut-o ca adversară pe ocupanta ultimei poziții. Victoria s-a conturat din prima repriză prin golul marcat din penalty de Tamas Becze, și astfel elevii lui Alexandru Andrasi au rămas pe poziția secundă la egalitate de puncte, câte 25 fiecare, cu FC Odorheiu Secuiesc care are un golaveraj mai bun.

Oarecum surprinzător, KSE Târgu Secuiesc a pierdut, pe propriul teren, partida cu Olimpic Cetate Râșnov, scor 0-1, printr-un autogol a lui Baboczi venit în minutul 73. Deocamdată KSE Târgu Secuiesc rămâne pe poziția a patra, cu 17 puncte, devansând-o chiar pe Olimpic Cetate Râșnov cu un punct.

Aceste partide s-au disputat în cadrul etapei a 11-a, runda următoare Sepsi OSK 2 se va deplasa la Olimpic Cetate Râșnov, iar KSE Târgu Secuiesc la liderul FC Odorheiu Secuiesc.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.