SPORT 10 aprilie 2023

Sepsi OSK 2 la a doua victorie în Play-Out

de Marius Raczek | 798 vizualizări

În etapa a doua din faza de Play-Out a Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 și-a trecut în cont a doua victorie consecutivă, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a remizat pe propriul teren.

Sepsi OSK 2 s-a deplasat la Olimpic Zărnești, acolo unde băieții antrenați de Valentin Suciu s-au impus cu rezultatul de 3-2(1-1). Golurile victoriei au fost marcate de: Nistor, Dobozi și Kocsis, ultimele două cu cinci minute înainte de finalul partidei. Sepsi OSK a utilizat formula de start: Niczuly R.– Popa, Cïrstean, Moroşanu, Dobozi, Kocsis, Rența, Ene, Stanilav, Toma, Nistor.

KSE Târgu Secuiesc a obținut doar o remiză din partida disputată pe propriul teren cu Kids Tâmpa Brașov, rezultat 2-2. Oaspeții au condus cu 2-0, trupa din Târgu Secuiesc reușind să egaleze prin Páll și Sánta, deși ocazii au mai fost, totuși victoria se amână cele puțin până în etapa următoare.

În clasamentul Seriei 5, Play-Out, Sepsi OSK 2 ocupă poziția a șaptea, iar etapa umătoare va juca acasă cu FC Odorheiu Secuiesc, KSE Târgu Secuiesc este pe ultimul loc și va avea o deplasarea grea la CS Păulești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.