SPORT 26 iunie 2020

Sepsi OSK – Viitorul Constanța, derby-ul etapei din Play-Out

de Covasna Media | 825 vizualizări

Etapa a VI-a din Liga 1 programează pentru Sepsi OSK un adevărat derby al Play-Out-ului. Echipa noastră o va întâlni pe Viitorul Constanța, sâmbătă 27 iunie, cu începere de la ora 20:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

În clasamentul la zi al Play-Out-ului, Viitorul Constanța ocupă poziția a 7-a, Sepsi OSK găsindu-se în imediata vecinătate a trupei antrenate de Gică Hagi. Deocamdată, despre constănțeni se poate spune că sunt singura echipă fără emoții în ceea ce privește retrogradarea, chiar dacă, oarecum surprinzător, aceștia au cedat pe terenul Chindiei Târgoviște. Viitorul Constanța va veni la Sfântu Gheorghe după ce etapa trecută a învins fără emoții pe FC Hermannstadt, scor 4-1.

Deși trece printr-o perioadă foarte bună, cu opt goluri marcate în ultimele două partide disputate, echipa noastră, Sepsi OSK, așa cum declara și antrenorul Leo Grozavu, va avea o partidă dificilă. Să nu uităm ca Viitorul a avut la dispoziție cinci zile de odihnă, în timp ce Sepsi OSK, angrenată și în Cupa României are un adevărat tur de forță cu partide la o distanță de numai trei zile între ele.

Amintind de Cupa României, Sepsi OSK a făcut miercuri seara o partidă entuziasmantă, și după cele trei goluri marcate lui Dinamo, chiar la București, s-a dezlănțuit în fața Politehnicii Iași cu cinci reușite, care credem, într-o proporție covârșitoare au rezolvat ecuația calificării în finala competiției.  Dacă se va continua pe același trend ascendent, ne putem aștepta la un nou rezultat pozitiv și sâmbătă seara.

Privite din perspectiva statisticii, în acest sezon, partidele dintre Sepsi OSK și Viitorul Constanța au fost spectaculoase, cu multe goluri, dar din păcate până în momentul de față rezultatele i-au favorizat pe constănțeni. A fost un 2-2 la Sf. Gheorghe,  cu golurile lui Carnat și Bouhenna respectiv 4-1 pentru trupa de la malul mării, în retur, Safranko fiind autorul reușitei de onoare.

Programul partidelor din etapa a 6-a, faza de Play-Out:

26 iunie, ora 17:00, FC Hermannstadt-Academica Clinceni

27 iunie, ora 15:30, Chindia Târgoviște-Poli Iași

27 iunie, ora 20:00, Sepsi OSK-Viitorul Constanța

28 iunie, ora 17:00, Dinamo București-FC Voluntari

Clasament: 7. Viitorul Constanța 30p, 8. Sepsi OSK 23p, 9. FC Voluntari 21p, 10. Academica Clinceni 20p, 11. FC Hermannstadt 18p, 12. Chindia Târgoviște 17p, 13. Dinamo 17p, 14. Poli Iași 15p. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.