SPORT 16 decembrie 2018

(Update) Sepsi OSK – victorie categorică la Călăraşi

de Covasna Media | 1269 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a obținut un succes categoric în deplasarea de pe terenul Dunării Călărași, în etapa a 20-a a Ligii I la fotbal. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 3-0 (1-0), ajungând din nou pe locul al cincilea de play-off, cu un total de 30 de puncte.

Jocul s-a desfășurat pe un teren greu, noroios, pe care fotbaliștii lui Eugen Neagoe s-au adaptat mai bine în comparație cu echipa gazdă. Nouvier a deschis scorul la primul nostru șut pe spațiul porții, în minutul 19, după o fază la care au cooperat Tandia și Simonovski, iar francezul împrumutat de la CFR Cluj a preluat după o venire din linia a doua.

Startul reprizei secunde a fost cel care a decis soarta jocului. Simonovski a marcat un eurogol în minutul 53 trimițând cu stângul, din afara careului, la vinclu. Tot Simonovski a fructificat în minutul 57, din poziție clasică pentru un vârf de atac, reluând cu latul centrarea de pe dreapta a lui Rus. Imediat după această fază, internaționalul de tineret a fost schimbat deoarece avea deja un cartonaș galben. 

Singurul aspect negativ al partidei se referă tot la disciplină, Tandia încasând aproape gratuit un cartonaș galben, care îi cauzează o suspendare pentru meciul următor, cu Concordia Chiajna.

Una peste alta, victoria este absolut meritată, nefiind niciun dubiu cu privire la superioritatea alb-roșilor în acest meci. Eugen Neagoe s-a bazat pe următoarea formulă de echipă: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Fl. Ștefan – Rus, Karnitsky – Nouvier, Tandia, Vașvari - Simonovski. Au mai intrat, pe parcursul jocului, Drăghici, Velev și Sato. 

Partida următoare, ultima a anului calendaristic 2018, va avea loc pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, contra celor de la Concordia Chiajna, pe 21 decembrie, cu începere de la ora 20.00.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.