SPORT 8 februarie 2022

Sepsi OSK - Gaz Metan, în etapa a 25-a din Liga 1

de Covasna Media | 890 vizualizări

Etapa trecută, Sepsi OSK a cedat în deplasare la UTA și astfel a pierdut puncte importante, astăzi însă elevii lui Cristiano Bergodi mai pot repara ceva printr-o victorie cu Gaz Metan Mediaș, partidă din etapa a 25-a a Ligii 1.

Practic, până la finalul sezonului regulat, Sepsi OSK mai are de disputat șase partide, iar prima va avea loc astăzi, la Sfântu Gheorghe, alb-roșii urmând să o întâlnească pe Gaz Metan Mediaș. În momentul de față, ambele echipe se află în zona de Play-Out, dar covăsnenii chiar și cu înfrângerea suferită la Arad mai pot spera până la finalul celor 30 de etape. Pentru aceasta Sepsi OSK nu mai are voie să facă pași greșiți, singurul obiectiv fiind victoria.

Gaz Metan Mediaș ocupă poziția a 13-a, la cinci puncte în spatele lui Sepsi OSK, în ultimele cinci etape aceștia având două înfrângeri, tot atâtea rezultate de egalitate și o singură victorie. Interesant este că succesul a venit la Arad, în timp ce runda trecută au remizat pe propriul teren cu Rapid București, scor 1-1, după ce la pauză oaspeții se aflau în avantaj.

Ultima victorie pentru Sepsi OSK în partidele cu Gaz Metan Mediaș s-a înregistrat sezonul trecut, un succes cu 3-0 chiar la Mediaș, prin golurile marcate de Vașvari, Petrila și Aganovic. În turul actualului sezon cele două echipe au remizat, rezultat 0-0.

Partida Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș are loc astăzi, cu începere de la ora 15:00.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.