SPORT 2 octombrie 2017

FOTO Sepsi OSK - FCSB 0-4

de Observatorul de Covasna | 894 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a încheiat turul sezonului regulat din Liga I la fotbal cu o înfrângere categorică, dar incontestabilă, în fața celor de la FCSB. Bucureștenii ne-au învins duminică seară, pe Stadionul Tineretului din Brașov, cu un sec 4-0 (3-0).

Diferența de valoare s-a observat încă din startul meciului. Oboseala acumulată, teoretic, de către roș-albaștri nu s-a văzut, așa că oaspeții au dominat mijlocul terenului,  chiar dacă nu și-au creat ocazii foarte periculoase la poarta noastră.

Hadnagy a șutat din afara careului, însă Niță a respins în corner, la o fază care ne-a alimentat speranțele. În minutul 25 s-a petrecut un moment dubios. Răduțoiu a venit din lateral, a existat o ciocnire cu Tănase, iar jucătorul oaspete a amplificat mult efectele contactului. Plonjonul său l-a impresionat pe centralul craiovean Sebastian Colțescu, mai vechea noastră cunoștință, acesta acordând prea ușor lovitura de pedeapsă. Deși este contraindicat, tot jucătorul presupus faultat a executat și a transformat penalty-ul.

Același Tănase a mai obținut o lovitură de pedeapsă, în minutul 31, după atacul neglijent, din spate, al lui Oros. De data aceasta francezul Gnohere a marcat, el având nevoie să încheie o perioadă lungă de secetă ofensivă.  

Până la pauză am marcat și noi, în minutul 34, însă în propria poartă. La un corner de pe partea stângă, Ghinga nu a comunicat cu Fejer, iar mingea l-a lovit în șold și a ricoșat în plasă. Până la pauză ne-am mai dezmorțit și noi cu două lovituri de cap ale lui Ghinga, însă superioritatea oaspeților, ne place sau nu, a fost evidentă.

În repriza secundă, FCSB a turat mai puțin motoarele, la adăpostul acestui avantaj substanțial. Patrick Petre putea să marcheze golul de onoare după ce l-a driblat pe Niță și a șutat din unghi, însă Bălașa a scos de pe linia porții. Apoi Nikolic a trimis cu capul în transversală, dar de marcat au făcut-o tot oaspeții, la acțiunea lui Man, finalizată de Benzar la vinclu.

Sepsi OSK nu a mai câștigat de cinci etape, din care a pierdut patru partide și a remizat o dată.

FCSB e neînvinsă de patru etape, în care a înregistrat trei victorii și o remiză.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe — FCSB 0-4 (0-3), stadion Tineretului —Brașov 

Au marcat: Florin Tănase (26 — penalty), Harlem-Eddy Gnohere (31 — penalty), Sebastian Ghinga (34, autogol), Daniel Benzar (74). 

Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Ciprian Florin Danșa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov) 

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.