SPORT 27 august 2021

Sepsi OSK - FC Botoșani, în etapa a 7-a din Liga 1

de Covasna Media | 900 vizualizări

Duminică, 29 august, cu începere de la ora 18:15, Sepsi OSK o va întâlni pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe pe FC Botoșani, partida fiind programată în cadrul etapei a 7-a din Liga 1.

Se anunță, din nou, un meci dificil pentru echipa noastră, aflată în acest moment pe poziția a 13-a în clasamentul la zi al Ligii 1, în fața unei echipe, FC Botoșani, locul 3, care a avut o serie de patru victorii consecutive, dintre care trei în deplasare, întreruptă etapa trecută de Rapid București. Sepsi OSK vine cu moralul refăcut după remiza, 1-1, obținută pe Arena Națională în partida cu FCSB.

Ajunsă în partea inferioară a clasamentului, Sepsi OSK își va dori cu siguranță victoria, mai ales că de la începutul campionatului covăsnenii au adunat un singur succes, chiar în prima etapă, iar apoi și pe fondul ineditei participări în competițiile europene a venit o serie nefastă cu trei înfrângeri consecutive. Se pare, însă, că elevii lui Leo Grozavu nu și-au arătat, încă, adevăratul potențial în acest sezon al Ligii 1, partida cu FCSB dându-ne speranțe îndreptățite la un succes.

În istoria întâlnirilor directe, între cele două echipe, până în prezent, s-au consemnat 12 partide. FC Botoșani s-a impus de șase ori, patru partide s-au terminat la egalitate, iar Sepsi OSK a câștigat în două rânduri. Ambele victorii ale echipei noastre au fost reușite sezonul trecut, una la Botoșani, în sezonul regulat, scor 2-1, cealaltă, la Sfântu Gheorghe, în faza de Play-Off.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.