SPORT 9 iulie 2020

Sepsi OSK – doar un pas până la finala Cupei României

de Covasna Media | 691 vizualizări

Astăzi, de la ora 20:00, Sepsi OSK va reveni pe Stadionul Emil Alexandrescu pentru o nouă partidă cu Poli Iași, de această dată miza fiind calificarea în finala Cupei României, echipa noastră având după partida din manșa tur a semifinalelor un avantajul unei victorii cu 5-1.

Pentru echipa noastră acest joc vine într-un moment dificil, înfrângerea suferită duminică, tot la Iași coborându-i pe elevii lui Leo Grozavu pe poziția a 5-a în clasamentul din Play-Out. Nu poziția în sine este neliniștitoare, ci faptul că între primul loc care retrogradează direct, pe care momentan se află Dinamo, și Sepsi OSK este o diferență de doar patru puncte, în condițiile în care bucureștenii au două partide restante de disputat.

În ciuda situației din campionat, partida din manșa retur a semifinalelor va fi cu siguranță abordată cu multă atenție, Sepsi OSK fiind mai aproape ca niciodată de cel mai mare succes din istoria clubului și anume accesul în finala Cupei României. Avantajul de patru goluri va da liniștea necesară abordării lucide a acestui joc și, desigur, dorința de a șterge amintirea înfrângerii de duminică.

Conform unei decizii a FRF, finala nu se va mai disputa la Craiova, așa cum fusese stabilit inițial, ci la Ploiești, pe data de 22 iulie. Dacă se va califica în finală, Sepsi OSK ar urma să întâlnească pe FCSB sau Dinamo, cele mai mari șanse a pătrunde în acest ultim act al competiției avându-le FCSB, care în manșa tur s-a impus cu rezultatul de 3-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.