SPORT 13 iunie 2020

(Update) Sepsi OSK a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, în Liga I

de Covasna Media | 1218 vizualizări

Sâmbătă, în găzduirea stadionului Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a întâlnit pe FC Hermannstadt în cadrul etapei a III-a din Play-Out-ul Ligii 1, după 90 de minute tabela de marcaj indicând rezultatul de 1-1, golul echipei noastre avându-l ca autor pe Fülöp István în prima repriză.

Sepsi OSK, cunoscută drept „campioana” remizelor din acest sezon, a intrat ceva mai bine în joc și având superioritate în privința posesiei balonului a deschis scorul în minutul 25. Atunci după o fază foarte frumos construită de elevii lui Leo Grozavu, Fülöp István a reușit un un-doi cu Safranko în careul sibienilor, finețea devierii slovacului fiind finalizată de jucătorul de la Sepsi, care a trimis balonul pe lângă portarul advers. 

La pauză, Sepsi OSK avea un avantaj fragil, de 1-0, iar soarta jocul s-a decis imediat după începutul părții secunde. Extrem de insiprat, Vasile Miriuță, tehnicianul oaspeților, l-a trimis în teren pe Yazalde care a profitat de degajarea lungă a portarului Figueiredo, dar și de poziționarea lui Niczuly. Până la final rezultatul de 1-1 s-a păstrat și astfel Sepsi OSK și-a trecut în cont a treia remiză din Play-Out.

Așa cum avea să declare la finalul partidei antrenorul Leo Grozavu: „Am fost echipa care a jucat mai mult fotbal, dar nu e suficient. Știam ce aveam de făcut, dar din păcate nu ne-a ieșit și golul pe care l-am primit e de grădiniță!”. 

În ciuda restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, suporterii Sepsi OSK au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a fi alături de echipa lor, astfel mai mulți dintre aceștia au urmărit partida din blocul situat în imediata apropiere a stadionul sau de pe gardul care înconjoară baza sportivă.

Tot sâmbătă, în Play-Out-ul Ligii 1, FC Voluntari a învins pe Academica Clinceni cu rezultatul de 3-0, iar duminică Viitorul Constanța a trecut de Poli Iași cu scorul 2-1.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.