SPORT 4 octombrie 2010

Sepsi BC, victorie la scor la Timişoara

de Covasna Media | 426 vizualizări
Bega Danzio Timişoara - Sepsi BC 56 - 75 (23-26, 10-19,17-15, 6-15 ) 19 puncte diferenţă pe tabelă, multe acţiuni în viteză, o apărare destul de exactă şi coşuri de 3 punte au fost ingredientele care au adus a treia victorie consecutivă a fetelor de la Sepsi BC în confruntarea cu timişorencele, după dubla manşă din primul tur al Cupei României.

Bega Danzio Timişoara - Sepsi BC 56 - 75 (23-26, 10-19,17-15, 6-15 )

19 puncte diferenţă pe tabelă, multe acţiuni în viteză, o apărare destul de exactă şi coşuri de 3 punte au fost ingredientele care au adus a treia victorie consecutivă a fetelor de la Sepsi BC în confruntarea cu timişorencele, după dubla manşă din primul tur al Cupei României.

S-au remarcat Florentina Ardeleanu - 21 puncte, Anne Marie Părău - 14 puncte şi Vass Ildiko - 12 puncte, dar şi apărătoarele Bianca Vescan 7 recuperări şi 8 puncte, Andreea Huţanu, 6 recuperări şi 8 puncte, Natalia Tratsiak, 6 recuperări şi 5 puncte. Pe parcursul meciului au mai fost folosite Irina Borş, 7 puncte în doar 11 minute şi Sandor Emoke.

Vizibil mulţumit de rezultat, antrenorul Veres Attila a declarat că „a fost un meci bun, încheiat la o diferenţă confortabilă pentru noi, un meci pe care l-am dominat în permanenţă, dar prin multiplele ratări, mai ales în prima parte jocului, ne-am făcut singuri viaţa grea ulterior.”

Urmează o săptămână de antrenamente intense pentru ca sâmbătă pe 9 octombrie fetele noastre să dea piept în faţa propriilor suporteri cu formaţia din Alba Iulia, victorioasă în prima etapă, cu Univesitatea Cluj, 62-57.

Mădălin Guruianu PR Manager SEPSI BC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.