SPORT 29 noiembrie 2010

Sepsi BC şi-a întâmpinat fanii cu o surpriză

de Covasna Media | 430 vizualizări
Echipa de baschet feminin din Sfântu Gheorghe, Sepsi BC, doreşte să îşi mulţumească fanii şi în pauzele dintre sferturi astfel echipa are acum şi o trupă de majorete. Astfel cu o coregrafie bine pusă la punct, acestea vor încânta fanii din tribune cu câte un dans la fiecare meci al clubului. Deşi echipamentul fetelor a fost achiziţionat de către club, iniţiativa a venit de la o profesoară de educaţie fizică şi sport de la

Echipa de baschet feminin din Sfântu Gheorghe, Sepsi BC, doreşte să îşi mulţumească fanii şi în pauzele dintre sferturi astfel echipa are acum şi o trupă de majorete. Astfel cu o coregrafie bine pusă la punct, acestea vor încânta fanii din tribune cu câte un dans la fiecare meci al clubului.

Deşi echipamentul fetelor a fost achiziţionat de către club, iniţiativa a venit de la o profesoară de educaţie fizică şi sport de la Grupul Şcolar „Berde Aron”. Astfel cele şapte fete vor fi prezente la fiecare meci disputat pe teren propriu dar şi în deplasare. Debutul echipei de majorete s-a realizat la meciul Sepsi BC împotriva CSM „U Oradea”, meci rezultat cu o victorie pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Sepsi BC a dominat tot jocul, scorul final fiind de 81 – 48, ultima repriză terminându-se cu rezervele pe teren. Pe teren s-au remarcat Natalia Terglav şi Anne-Marie Pârău, fiind jucătoarele care au marcat cele mai multe puncte şi au realizat cele mai multe recuperări. De asemenea şi Vass Ildiko a coordonat foarte bine jocul echipei, alături de Flori Ardeleanu, astfel 3 sferturi au fost dominate de către echipa din Sfântu Gheorghe, ultimul sfert fiind un antrenament pentru rezerve (18-9, 30-16, 25-7, 8-16).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.