SPORT 19 aprilie 2010

Sepsi BC pierde categoric la Târgoviște

de Covasna Media | 1505 vizualizări
Echipa locală de baschet feminin a fost învinsă de Municipal Târgovişte cu 85-50 19apr2010-baschetMunicipal Târgoviște s-a dovedit a fi o ”nucă” prea tare pentru SEPSI BC, derby-ul diviziei A la baschet feminin, fiind câștigat categoric de echipa dâmboviţeană, care a profitat de terenul propriu și forma excelentă pentru a învinge fără drept de apel. La ultimul meci pentru Municipal Târgoviște, americanca Tina Thompson a fost coșmarul echipei noastre, reușind numai puţin de 30 de puncte. Givens și Doron au marcat 15

Echipa locală de baschet feminin a fost învinsă de Municipal Târgovişte cu 85-50

19apr2010-baschetMunicipal Târgoviște s-a dovedit a fi o ”nucă” prea tare pentru SEPSI BC, derby-ul diviziei A la baschet feminin, fiind câștigat categoric de echipa dâmboviţeană, care a profitat de terenul propriu și forma excelentă pentru a învinge fără drept de apel. La ultimul meci pentru Municipal Târgoviște, americanca Tina Thompson a fost coșmarul echipei noastre, reușind numai puţin de 30 de puncte. Givens și Doron au marcat 15, respectiv 12 puncte pentru a completa succesul echipei din Târgoviște.

Dintre fetele de la Sepsi BC, Ildiko Vass a fost singura care a reușit mai mult de 10 puncte, cu 16 reușite, nici ea însă neavând o eficienţă prea bună la aruncări, marea majoritate a punctelor fiind marcate din aruncări libere.

Statisticile vorbesc de la sine despre acest meci, în care suporterii Sepsi BC sperau la mai mult. Doar 29,4 % reușita la aruncări de 2 puncte, 18,8 % la cele de 3 puncte, 19 mingi pierdute și eficienţă 13, sunt cifrele Sepsi BC, învinsă în final cu 85 la 50.

Echipa antrenată de Atilla Veres speră la o mai bună prestaţie în play-off-ul campionatului acolo unde Sepsi BC are ca obiectiv reîntâlnirea cu Municipal Târgoviște în finală. Misiunea este mai mult decât grea, dar nu imposibilă!

Sepsi BC nu poate pierde însă poziţia secundă din campionat şi aşteaptă miercuri 21 aprilie, de la ora 17, vizita echipei CSM U Oradea la Târgu Secuiesc, iar pe 24 aprilie va face deplasarea la Arad pentru ultimul meci din grupă.

Foto: Gyurko Balazs

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.