SPORT 16 martie 2010

Sepsi BC joacă cu Satu Mare în semifinalele Cupei

de Covasna Media | 629 vizualizări
17mar2010-sepsiLuni, la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la baschet feminin, unde LMK Sepsi BC va întâlni CSM Satu Mare, celălalt meci fiind disputat între MCM Târgovişte şi Olimpia Bucureşti. Sepsi BC a câştigat un derby capital contând pentru play­off În ceea ce priveşte sezonul regulat, meciul disputat sâmbătă la Târgu-Secuiesc împotriva ICIM Arad

17mar2010-sepsiLuni, la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la baschet feminin, unde LMK Sepsi BC va întâlni CSM Satu Mare, celălalt meci fiind disputat între MCM Târgovişte şi Olimpia Bucureşti.

Sepsi BC a câştigat un derby capital contând pentru play­off

În ceea ce priveşte sezonul regulat, meciul disputat sâmbătă la Târgu-Secuiesc împotriva ICIM Arad, şi care a contat pentru etapa a şaptea a grupei A1 a Campionatului Naţional, a fost câştigat de fetele noastre cu scorul de 79-72.

Meciul disputat în prezenţa a 1500 de suporteri a fost unul de mare importanţă pentru calificarea în play-off-ul din finalul sezonului. Jucătoarele antrenate de Veres Attila au avut o misiune foarte grea luptând nu numai împotriva unei adversare foarte agresive şi hotărâte, dar având de suportat şi un arbitraj nedemn la acest nivel de competiţie.

Oaspeţii au avut un start mai bun al meciului, Milovanovici ajutându-şi echipa să se desprindă pe tabela de marcaj, dar la finalul sfertului fetele din Sf. Gheorghe au reuşit să restabilească echilibrul pe tabelă printr-un coş miracol înscris de Florina Diaconu. La finalul primei reprize s-a înregistrat un scor de 42-43.

Învinse şi pe teren, Aradul riscă să piardă şi la masa verde

După pauză gazdele au evoluat mai bine, şi atmosfera creată de suporteri le-a ajutat în drumul spre victorie, cât despre oaspeţi putem spune că nu au putut rezista psihic presiunii. Mai întâi a cedat banca tehnică, prin introducerea a cinci jucătoare străine simultan pe teren, iar la final prestaţia slabă a arădencelor de sub coş este dovada efectului galeriei din Sfântu Gheorghe, care de multe ori a ajutat echipa la victorie.

Prin greşeala băncii tehnice a oaspeţilor, Aradul riscă să piardă la masa verde acel punct acordat pentru înfrângere şi ca scorul meciului să fie modificat la 20-0.

Sâmbătă, 20 martie, ora 18 vă invităm la Târgu Secuiesc pentru meciul de campionat între LMK Sepsi BC – CSM Satu Mare, unde ne măsurăm puterile cu fostele componente ale echipei noastre Salimata Diatta şi Cristina Ciocan.

Gombos Zoltán - Sepsi BC

Foto: Gyurko Balazs

Teme articol: baschet Sepsi BC ICIM Arad
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.