SPORT 28 februarie 2010

Sepsi BC învinge campioana din Târgovişte

de Covasna Media | 696 vizualizări
Echipa de baschet Sepsi Sfântu Gheorghe administrează prima înfrângere internă pentru Municipal Târgovişte Sepsi Sfântu Gheorghe a administrat primul eşec stagional pentru Municipal Târgovişte în ceea ce priveşte competiţiile interne. Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, formaţia din localitate de învins campioana en-titre a României cu scorul de 70-60. După un prim sfert încheiat nedecis, scor 14-14, elevele lui Attila Veres s-au detaşat la o diferenţa de peste 10 puncte.

Echipa de baschet Sepsi Sfântu Gheorghe administrează prima înfrângere internă pentru Municipal Târgovişte

Sepsi Sfântu Gheorghe a administrat primul eşec stagional pentru Municipal Târgovişte în ceea ce priveşte competiţiile interne. Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, formaţia din localitate de învins campioana en-titre a României cu scorul de 70-60.

După un prim sfert încheiat nedecis, scor 14-14, elevele lui Attila Veres s-au detaşat la o diferenţa de peste 10 puncte. La pauză scorul era de 43-31 pentru gazde. În sfertul al treilea dâmboviţencele au revenit pe tabelă cu 10 minute înainte de final scorul era de 52-49.Ultimul act a aparţinut covăsnencelor care se impun cu scorul de 70-60 şi câştigă prima confruntare directă în actuala ediţie de campionat.

Sepsi Sfântu Gheorghe a jucat în doar şase jucătoare. Cea mai bună a fost Flori Diaconu, autoare a 26 puncte şi 4 recuperări. Ildiko Vass a adăugat 12 puncte. Tina Thompson a izbutit 19 puncte şi 14 recuperări pentru Târgovişte, iar Anne Marie Părău a avut 13 puncte, 6 recuperări şi 3 intercepţii.

Sepsi Sfântu Gheorghe are cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate în această fază a competiţiei. Municipal Târgovişte are trei victorii şi o înfrângere, având o restanţă de disputat împotriva singurei echipe fără victorie în partea a doua a sezonului, Rapid Bucureşti.

(www.numaibaschet.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
radu, 1 martie 2010
Da Bravo fetelor.Pacat ca aveti asa suporteri ca cei de aseara care au uitat ca este o intrecere sportiva si nu ar fi trebuit sa faca gesturi obscene galeriei adverse.BRAVO FETELOR
Vali, 1 martie 2010
BRAVO FETELOR!!! O seara extraordinara> Bravo fetelor, bravo galerie!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.