SPORT 12 martie 2010

Sepsi BC în Final Four-ul Cupei

de Covasna Media | 776 vizualizări
Echipa locală de baschet feminin LMK Sepsi BC a învins U Clujul cu scorul de 98-57 şi s-a calificat, alături de MCM Târgovişte şi CSM Satu Mare (meciul care decide a patra finalistă s-a jucat ieri după închiderea ediţiei) în Final Four-ul Cupei României într-un meci fără mari emoţii pentru elevele lui Veres Attila. Având asigurat un avans de 18 puncte din meciul tur, jucătoarele din Sf. Gheorghe au dominat partida

Echipa locală de baschet feminin LMK Sepsi BC a învins U Clujul cu scorul de 98-57 şi s-a calificat, alături de MCM Târgovişte şi CSM Satu Mare (meciul care decide a patra finalistă s-a jucat ieri după închiderea ediţiei) în Final Four-ul Cupei României într-un meci fără mari emoţii pentru elevele lui Veres Attila.

Având asigurat un avans de 18 puncte din meciul tur, jucătoarele din Sf. Gheorghe au dominat partida susţinută la Tg. Secuiesc în faţa a 700 de suporteri, majoritatea venind în grupuri organizate din Sf. Gheorghe.

LMK Sepsi BC a controlat partida din primul până în ultimul moment. Fiecare jucătoare a contribuit la succesul obţinut miercuri. Veres Attila, încântat de forma bună arătată de jucătoare în ultima vreme, a trimis în joc rezervele şi a ţinut să odihnească jucătoarele de bază.

Remarcăm absenţa jucătoarei Alessandra Santos, care din motive familiale, cu acordul clubului, s-a întors în Brazilia, dar va fii prezentă la marea confruntare împotriva puternicei echipe din Arad. Meciul va avea loc în sala sporturilor din Târgu Secuiesc sâmbătă, 13 martie, începând cu ora 18.00.

Iată datele tehnice ale partidei cu U. Cluj: Meciul a fost arbitrat de: Adrian Habor şi Cătălin Manu. Sepsi BC: Vass 11/3, Rasmussen 8, Matovic 21/9, Diaconu 22/9, Vescan 4—Csillag 4, Borş 20/6, Veres, Nagy 8, Kerekes, Miska, Szőcs. Antrenor: Veres Attila.

Gombos Zoltan

Foto: Gyurko Balazs

Teme articol: Sepsi BC Final Four U Cluj
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vali, 12 martie 2010
Bravo Fetelor! Speram ca Finala Cupei se va organiza la Sfantu si desigur, noi vom fi prezenti in finala mare... Si vom repeta victoria cu Targoviste!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.