SPORT 17 ianuarie 2011

Sepsi BC a păşit cu stângul în 2011

de Covasna Media | 369 vizualizări
Echipa locală de baschet a fost înfrântă în primul meci al anului, în deplasarea de la Craiova Având în vedere că în ultima perioadă au fost mai multe schimbări la echipa de baschet, Sepsi BC a rezistat numai primul sfert în deplasarea făcută sâmbătă la Craiova, în primul meci al anului. Astfel, fetele antrenate de Veres Attila au condus gazdele cu 13-10. Din sfertul al doilea, meciul a luat o turnură total împotriva fetelor din Sfântu Gheorghe,

Echipa locală de baschet a fost înfrântă în primul meci al anului, în deplasarea de la Craiova

Având în vedere că în ultima perioadă au fost mai multe schimbări la echipa de baschet, Sepsi BC a rezistat numai primul sfert în deplasarea făcută sâmbătă la Craiova, în primul meci al anului. Astfel, fetele antrenate de Veres Attila au condus gazdele cu 13-10. Din sfertul al doilea, meciul a luat o turnură total împotriva fetelor din Sfântu Gheorghe, partida sfârşindu-se cu o diferenţă de 23 de puncte, 74 - 51 pentru echipa din Craiova.

Antrenorul echipei, Veres Attila, afectat de rezultatul negativ obţinut a declarat că ingredientele principale ale îngrângerii au fost echipa incompletă şi cele două jucătoare aflate în probe care încă nu s-au integrat.

„Vass Ildiko nu a fost prezentă la meci, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. Pentru această înfrângere suntem vinovaţi toţi cei de la echipă, dar în principal eu. Sper ca la meciul de miercuri, toate jucătoarele să fie în formă maximă pentru a mai spăla din ruşine şi pentru a ridica moralul fetelor. Acesta a fost doar primul meci, dar urmează altele şi mai importante din partea a doua a campionatului”, a continuat Veres Attila.

În etapa a doua a returului, fetele de la Sespsi BC vor avea de înfruntat echipa din Alexandria. Meciul va avea loc miercuri de la ora 19:00 la Sala Sporturilor „Szabo Kati”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.