SPORT 1 aprilie 2012

Semifinalele Ligii Campionilor: Oltchim a revenit incredibil în faţa lui Gyor

de Covasna Media | 422 vizualizări

În prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins cu 35-31 pe Gyor, după ce la pauză a fost condusă cu 13-17.

Partidă nebună la Râmnicu Vâlcea, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Condusă pe tabelă pe întreaga durată a primei reprize, Oltchim a revenit incredibil în partea a doua a disputei cu Gyor şi a reuşit să câştige meciul, la o diferenţă de patru goluri. Asta în condiţiile în care jucătoarele maghiare aveau la pauză un avantaj care le îndemna să spere la finală, 17-13.

Primele zece minute din startul reprizei secunde au fost însă de-a dreptul incredibile. Fetele lui Radu Voina au marcat de 11 ori şi au primit doar două goluri, astfel că în minutul 39 tabela arăta 24-19 pentru campioana României. Ritmul a fost menţinut şi în continuare, iar la jumătatea reprizei avansul era deja de şapte goluri, scor 28-21.

Scorul final a fost 35-31 pentru Oltchim, astfel că vâlcencele au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finală. Returul este programat sâmbăta viitoare, în Ungaria.

În cealaltă semifinală, Buducnost Podgorica a câştigat cu 22-20 în Danemarca, pe terenul lui Larvik.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.