SPORT 9 noiembrie 2018

Selymes Tibor face avancronica meciului Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 987 vizualizări

În această seară, de la ora 21.00, Sepsi OSK Sf. Gheorghe întâlnește Universitatea Craiova, în deplasare, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Pentru acest joc, Ousmane Viera, căpitanul echipei covăsnene, este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport, Telekom Sport, Digi Sport, dar și pe unde hertziene la Radio România Actualități, Radio Oltenia Craiova și Radio Tg. Mureș (în limba maghiară).

În studioul Look Sport, la emisiunea Fotbal Look, va fi prezent Selymes Tibor, fost internațional român, originar chiar din județul Covasna, mai precis din Tg. Secuiesc. Acesta este, în prezent, director sportiv la CSM Poli Iași.

Selymes Tibor a jucat la FCM Brașov și Dinamo București, cu care a devenit campion al României. După aceea a plecat în Belgia, perechea sa de bandă stângă, Dorinel Munteanu, fiind renumită. A evoluat la Cercle Bruge, Standard Liege și Anderlecht Bruxelles, cu care a devenit campion. A mai evoluat la alte echipe în Ungaria sau Cipru. Între 1992 și 1999 a jucat de 46 de ori în echipa națională a României, fiind inclus în loturile cu care tricolorii au participat la Campionatele Mondiale din 1994 și 1998, respectiv Campionatul European din 1996. Tatăl său, Nicolae, a jucat, de asemenea, la FCM Brașov și la Dinamo.

Emisiunea avancronică a etapei începe la ora 20.00.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.