SPORT 6 iunie 2018

Secuii, în semifinalele Campionatului Mondial Conifa

de Iulia Drăghici - Taraș | 4701 vizualizări

Echipa reprezentativă a Ținutului Secuiesc a reușit să se califice pentru semifinalele Campionatului Mondial Conifa, care are loc, în această perioadă, la Londra, în Marea Britanie. Formația noastră a dispus, în sferturile de finală, cu 4-0 de selecționata Armeniei de Vest.

Antrenorii Ilyes Robert și Zakab Zoltan au început această partidă în următoarea formulă de echipă: Nagy B. - Kilyén, Csizmadia, Tankó, Csiszer - Mitra, Csürös - Fülöp L. - Györgyi, Szőcs László, Magyari.

Scorul a fost deschis în minutul 35, la un corner obținut de Györgyi. Centrarea lui Magyari a fost reluată în plasă de către fundașul celor de la KSE Tg. Secuiesc, Tanko.

După pauză, condiția fizică a echipei noastre și-a spus cuvântul. În minutul 62 Csürös a majorat diferența, pentru ca apoi, destul de repede, în minutul 66, Fülöp să ridice diferența pe tabela de marcaj, după o pasă trimisă în careu de Györgyi și deviată de către Szőcs László.

Scorul final avea să fie conturat de Bajko, în minutul 86.

Secuii au obținut astfel o victorie superbă, care le-a asigurt calificarea în semifinalele competiției.

Rezultatele din celelalte sferturi de finală:

Barawa - Ciprul de Nord 0-8

Padania - Panjab 2-0

Karpatalja - Cascadia 3-1

În semifinale, pe 7 iunie, cu începere de la ora 22.00, pe Colston Avenue din Carshatlon, formația noastră va juca împotriva celor ce reprezintă Karpatalja, o selecționată a etnicilor maghiari din Rutenia Carpatică.

În cealaltă semifinală se vor duela Padania și Ciprul de Nord.

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.