SPORT 20 mai 2013

Se apropie Zilele Sportive

de Covasna Media | 688 vizualizări

La sfârșitul săptămânii, de vineri și până duminică sportul va fi cuvântul cheie la Sfântu Gheorghe, și asta pentru că va avea loc cea de a șaptea ediție a Zilelor Sportive. Vor fi multe programe atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru profesioniști, dar și pentru amatori.

50 de programe

Organizatorul evenimentului, Nemes Áron, ne-a declarat că la ediția din acest an numărul programelor sportive va fi de 50, la care contribuie 40 de asociații sportive. „Multe dintre concursuri sunt incluse în calendarul competițional național, așadar ne așteptăm la un număr mare de participanți din oraș, județ, dar și din țară. Unul dintre cele mai spectaculoase concursuri din acest an va fi cel de enduro cros, dar vom avea și campionat de futsal și tenis de masă. De asemenea vom include și ramuri noi, cum ar fi cani-cros, adică alergare cu câini, iar cei mai curajoși pot încerca slack line-ul” – ne-a declarat Nemes Áron.

Multe locații

Concursurile se vor desfășura în mai multe locații: la stadionul din Simeria, în cele două săli de sport, terenul de fotbal cu gazon sintetic, două terenuri mari de fotbal, dar se vor umple de viață și terenurile de tenis, terenurile de sport a mai multor școli, precum și piscina. La fel ca în anii trecuți, și acum se vor organiza meciuri de fotbal în sală între Consiliul Local și Consiliul Județean, dar și între jurnaliști și actori. Aceste partide vor avea loc în pauzele dintre partidele unui turneu de futsal la care vor participa echipele Fradi Futsal din Budapesta, FC Sepsi din Sfântu Gheorghe și KSE Târgu Secuiesc.

Zilele Sportive se dezvoltă

„Nu doar noi, ci şi cei care an de an participă la evenimente spun că Zilele Sportive s-au dezvoltat în ultimii ani. La fiecare ediție încercăm să adăugăm ceva, să aducem noi ramuri, noi discipline. La ediția din acest an ziua de duminică va fi ziua familiei, astfel copiii și părinții vor avea ocazia de a se distra împreună făcând sport. Vor fi concursuri pentru copii, dar și concursuri de familie, activități interactive, călărie, dar și un marș al cărucioarelor” – spune Nemes Áron.

Acesta a precizat că în cazul în care vremea va fi favorabilă, se așteaptă la un număr de 2.500-3.000 de participanți în cele 3 zile de competiții.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.